hits

Beatrix Goovaerts

Instagram: beatrix.gf

Første mai

 • Publisert: 01.05.2017, 16:06
 • Kategori: Blogg
 • Da var jeg endelig ferdig med tredagerskurset i praktisk økonomi og virksomhetsstyring, jippii! Har lært masse, så nå føler jeg meg mye mer klar for eksamen. Må nok jobbe litt til før jeg er helt klar, men nå er grunnlaget på plass i hvert fall! Etter kurset syklet jeg en tur bort til mamma, og hun disket opp med nyydelig lunsj og en aldri så liten goodiebag til den fattige studenten!

  Elsker Bysykkel! Det er så genialt konsept, og så får man litt mer trim enn om man bare tar trikk, buss og tbane, så jeg er en stor fan! Skulle ønske det var et bagasjebrett bakpå også da, for jeg får sjeldent plass til alt jeg har med meg i den lille kurven foran, hihi. 

  omnomnom


  Min lille goodiebag! Den inneholdt blant annet litt forskjellige kosttilskudd, moteblader, smykker og litt snacks. Så nå har jeg litt av hvert og kose meg med! Fikk også en digg morgenkåpe, som jeg helt sikkert kommer til å bo i mens jeg leser til eksamen, så det passet helt perfekt å få den nå! Tusen takk snille mamma <3 Nå sitter jeg bare i solveggen og nyter det deilige været vi er så heldige å ha i Oslo i dag! 

  Kos dere videre i det herlige været <3 

 • Publisert: 01.05.2017, 16:06
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Laila Monica Nikolaisen

  01.05.2017 kl.16:13

  Her ser man at jeg ble satt til andre arbeidsoppgaver fordi jeg ikke ville komme til møte de hadde satt opp da det var et meget kort varsel og jeg her ville vurdere om jeg skulle ha med advokat. Så bestemmer arbeidsgiver at vi skal ha eget møte med min advokat, noe jeg aldri hadde tenkt på. Når arbeidsgiver vil styre bruken av advokat sier jeg opp advokaten. Så bestemmer arbeidsgiver at jeg da ikke vil møte uten advokat - som om jeg ikke følger opp dette - men jeg hadde da aldri tenkt å ha noe eget møte med advokat, men å bruke advokat til alle de spontane møtene arbeidsgiver satte opp. Og da sier arbeidsgiver at jeg må levere nøkkelkortene. Og så får jeg permisjon uten lovhjemmel. Dette er jo helt absurd. En arbeidsgiver kan da ikke sette en til andre arbeidsoppgaver og bruke sin styringsrett fordi en ikke vil gå til et møte uten advokat - en har jo rett til å ha med noen til alle møter med arbeidsgiver. Og så lager de altså så et styr om at jeg ikke vil ha eget møte med advokat og at jeg ved flere anledninger har sagt at jeg ikke vil komme uten advokat - ja og da til de vanlige spontane møtene. Hvorfor var det så vanskelig å sette opp litt lenger frist så advokaten hadde mer mulighet til å komme på de vanlige møtene? Hvorfor var det så viktig at jeg kom uten noen ved min side på de spontane møtene? Og dette syntes flere advokater var greit. At jeg skrev om de på facebook overgikk at de som en statlig arbeidsgiver gav faen i lover og regler.

  brasora

  01.05.2017 kl.16:31

  Dette så ut som en deilig dag! Bysykler er helt kanon faktisk, og hvertfall på så fine dager som idag. Ønsker deg en fin uke videre :)

  Beatrix Goovaerts

  01.05.2017 kl.18:55

  brasora: Jaa, elsker de! Tusen takk og i lige så! :D

  Victoria Larsen

  01.05.2017 kl.18:03

  Jeg ønsker deg fortsatt en fin 1. Mai :-)

  Skriv en ny kommentar