hits

Beatrix Goovaerts

Instagram: beatrix.gf

PAKKEPAKKEPAKKE

 • Publisert: 03.05.2017, 23:12
 • Kategori: Make up
 • Halloo! I det siste har jeg bestilt så mye fra nett føler jeg, altfor mye! Er jo helt blakk nå, så det blir noen litt kjipe uker frem til stipend..Woopsi! Men det er alltid gøy når det dumper små gaver fra meg, til meg, ned i postkassen! I dag fikk jeg en pakke fra Coverbrands! <-- De leverer alltid skikkelig kjapt, rett i postkassen!
  De hadde nemlig salg nå for litt siden! Kanskje de fortsatt har det når jeg tenker meg om? Jeg brukte i hvert fall muligheten til å fylle opp litt i sminkeskuffen min! Har hatt lyst på flere av produktene lenge, og siden det var så god pris på dem nå, så måtte jeg jo bare slå til! 


  Det jeg kjøpte er The Manizer sisters, som er tre highlightere en gull, en rosa og en bronzed. Nude Tude øyenskyggepalett med maange fine farger! Tror dette palettet kommer til å bli mye brukt! SexyMama anti-shine pudder, tenkte å ha det i vesken sammen med en liten kost, sånn at jeg kan matte ned huden min hvis den skulle bli blank i løpet av dagen(og det pleier den å bli) Og sist, men absolutt ikke minst; Smoke Balm øyenskyggepalett, som er perfekte farger å lage smoky eye med! Alt er fra The Balm. Gleder meg masse til å prøve ut alt! Jeg swatchet alle produktene i sted, og prøvde å ta bilde, men det blir så gult lys her på kvelden, så bildene ble ikke noe bra:/ Tar heller nye bilder til dere en annen dag! Tenkte å brukte Nude tude palettet til å lage noen 17. Mai looks til dere! Apropo 17. Mai, jeg må bare si det: det er min absolutt favorittdag i heeele verden! Alle er så glade, man kan spise masse pølser og is, drikke brus, synge og bare ha det skikkelig gøy og hyggelig fra morgen til kveld! Gleder meg syyykt mye! 
   

 • Publisert: 03.05.2017, 23:12
 • Kategori: Make up
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Victoria Larsen

  04.05.2017 kl.01:39

  Åh, så supre produkter!! Moro med pakke :D

  Lilli

  04.05.2017 kl.22:50

  Så herlig :)

  Cover Brands

  16.06.2017 kl.10:21

  Hei Beatrix.

  Takk for veldig hyggelig tilbakemelding om Coverbrands og produktene våre:)

  Mvh

  Tone

  Coverbrands.no

  Beatrix Goovaerts

  16.06.2017 kl.11:20

  Cover Brands: Ååh så gøy at dere la merke til det! Blir alltid fornøyd når jeg handler fra dere :)

  Skriv en ny kommentar