hits

Beatrix Goovaerts

Instagram: beatrix.gf

10 Ting du (kanskje) ikke visste om meg

 • Publisert: 04.05.2017, 00:10
 • Kategori: Om meg
 • Good morning! Siden dere ikke har hørt så mye fra meg på en stund tenkte jeg at jeg kunne fortelle litt om meg selv! Vet ikke hvor interessant det er, men da lærer dere i hvert fall noe om meg! 

  1. Jeg går ganske fort, og blir lett irritert når jeg havner bak noen som går sakte, spesielt hvis de blokkerer hele fortauet så man ikke kommer forbi, aaah så irriterende!
  2. Jeg har tidligere drevet med ballett(har faktisk danset i operaen), håndball, fotball, svømming, cheerleading, ridning, tennis og styrketrening. Fotball og ridning var det jeg drev med lengst. Sluttet med ridning på ungdomsskolen da fotball ble veldig seriøst, men røk dessverre korsbåndet i kneet så måtte slutte med fotball også.. Det er da man skulle ønske man fortsatte med ridning i stede for, si!
  3. Kjæresten min er 3 år yngre enn meg, men jeg er veldig ung til sinns (liker jeg å tro i hvert fall) og derfor passer vi veldig godt sammen til tross for aldersforskjellen, og vi ler sammen hver dag!
    
  4. Jeg har bursdag 25 februar, og er født i fiskene. Har nesten alltid bursdag i vinterferien, noe som var veldig kjipt på barneskolen, for da fikk jeg aldri hatt med kake på skolen, og jeg elsker kake
  5. Jeg eier ikke kontroll når det kommer til penger! Hvis jeg har litt mer enn forventet når jeg sjekker konto, så brenner det i lommeboken, akkurat som om jeg bare mååå bli kvitt hver eneste kr jeg har(noe som alltid er kjipt de siste dagene før lønn) Jeg sløser aaaalt for mye, så kom veldig gjerne med sparetips(!!!)
  6. Jeg eier heller ikke kontroll ved buffeer og koldtbord, spesielt dessert- og kakeavdelingen. Jeg kan spise enorme mengder pudding, kake, gele osv. Det finnes definitivt en ekstra dessertmage i denne kroppen!
  7. Jeg er veldig glad i katter, og Maximilian er min 4 katt. Han blir behandlet som en konge/baby, og jeg tror han liker det, for han følger etter meg hele tiden, så noe riktig må jeg jo gjøre!
  8. Jeg er veldig utålmodig. Foretrekker at ting skjer NU, og ikke om 5 minutter. Hater når folk sier "snart" "etterpå" "senere"...
  9. Mormoren min er fra Tyskland og Nederland, noe som vil si at jeg er 1/4 tysk og nederlandsk(+ 3/4 norsk), og det er derfor jeg heter Beatrix, fordi jeg er oppkalt etter den tidligere dronningen av Nederland! 
  10. Mitt favorittsted i hele verden (av de stedene jeg har vært) er Bali! Der er det bare så vakkert! Et helt magisk sted, jeg kan ikke beskrive det, men der fant jeg meg selv og min lykke(herregud så kleint å si?! Men det er sant, så jaja) Anbefaler alle å dra dit!! 
    

  Så det var 10 små ting, lærte du noe nytt om meg nå? Og er det kanskje noe du kjenner deg igjen i? 

   

 • Publisert: 04.05.2017, 00:10
 • Kategori: Om meg
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Victoria Larsen

  16.06.2017 kl.23:26

  Så moro å lese mye nytt om deg! Mye jeg ikke visste her :)

  Skriv en ny kommentar