hits

Beatrix Goovaerts

Instagram: beatrix.gf

Hooded eyes makeup

 • Publisert: 04.05.2017, 18:10
 • Kategori: Make up
 • Hei dere! Jeg har det som heter hooded eyes, eller hengende øyelokk som det heter på norsk. Høres skikkelig pent ut ikke sant? Njaa.. Men sannheten er at det er kjempefint! Man får et litt eksotisk og annerledes utseende spør du meg, så hooded eye girls, we are beautiful! Noen kjendiser som har hooded eyes er Gigi Hadid, Jennifer Lawrence, Blake Lively og Kate Moss, for å nevne noen! Det betyr at man ikke har en tydelig global (crease) og det kan for mange derfor være vanskelig å legge øyeskygge og eyeliner på hooded eyes, siden det øvre øyelokket "henger" over det nedre øyelokket, hvis det gir noe mening? Jeg har prøvd mye forskjellig gjennom årene, mye ikke så fint, men føler nå at jeg har funnet noe som fungerer for meg, så håper at noen andre også kan få nytte av mine tips! Skal prøve å forklare så godt jeg kan steg for steg, og vise med bilder. Skjønner hvorfor folk lager filmer, veldig mye enklere å vise da. Før jeg begynte med øyeskyggen, tok jeg på hudsminke og preppet øynene med Mac Paint Pot i soft ochre og satt den med warm silk fra Jane Iredale, dette for å ha et godt underlag, og at øyensminken skal sitte godt og lenge. 


  Steg 1, Bruk en medium/mørk basefarge for å skape en global(crease). Det er denne som skaper hele basen for sminken, men ikke tenk på at den skal være perfekt. Hold øye åpent og se rett i speilet, og lag en linje litt over vippekanten, start innerst i øyekroken, så du får noe som ser ca ut som det på bildet over. Til dette bruker jeg en ganske tynn kost. 

  Steg 2. Bruk så en mørkere farge(eventuelt samme fargen som i steg 1 for en mer naturlig look), og blend denne inn i "globalen" du har laget, og ut i den formen du ønsker. Jeg liker veldig godt cat eyes, så jeg tar den utover i en slags V-form. Til dette bruker jeg en litt større kost enn i steg 1. 

  Steg 2. Da blir det sånn som dette. Det trenger ikke å være perfekt blendet ut riktig ennå, det gjør man i neste steg. 

  Steg 3. Jeg bruker så en fluffy børste til å påføre en lys skygge på innerste halvdel av øyelokket, også blende ut ujevne overganger. Jeg bruker her en med skimmer, men man kan selvfølgelig bruke en matt også. 

  Steg 4. Jeg bruker så en tynn kost med sort øyenskygge og lager en eyeliner langs vippekanten og ut i en liten vipp. Dette gjøres også mens øyet er åpent. 

  Steg 5. Så bruker jeg den samme kosten og øyenskyggen som i steg 2 og tar under øyet langs vippekanten. Det er selvfølgelig helt valgfritt, men jeg liker å gjøre det for en litt mer smoky look. 

  Steg 6. Ta på din favorittmascara og voilá! Du er ferdig! (sorry for trutmunnen, det bare ble sånn, hihi)

  Håper det var til noe hjelp! Det var dessverre ikke så veldig lett å vise helt nøyaktig hva jeg egentlig gjør gjennom bilder, men håper dere skjønner, og så er det selvfølgelig bare å komme med spørsmål, så skal jeg svare så godt jeg kan! :) Her er det kun fantasien som setter grenser, og man kan bruke alle mulige forskjellige farger, glitter, linere eller hva du enn måtte ønske! 

  Har laget en video til dere nå, men sliter litt med å importere den til macen... Men den kommer så fort som mulig! Håper dere skjønner hva jeg mener på bildene og forklaringen min i mellomtiden, og så er det som sagt bare å stille spørsmål! 

  Lykke til <3 

 • Publisert: 04.05.2017, 18:10
 • Kategori: Make up
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Pernille

  04.05.2017 kl.19:06

  Lekker sminket!

  Skriv en ny kommentar