hits

Beatrix Goovaerts

Instagram: beatrix.gf

COLOURPOP

 • Publisert: 15.06.2017, 21:57
 • Kategori: Make up
 • Helluu! I løpet av den triste og altfor lange eksamensperioden trøstet jeg meg med litt onlineshopping! Kosmetikkmerket Colourpop har 3 års jubileum i år, og har i den anledning satt sammen en birthday bag med masse fint! Så jeg måtte jo klikke hjem en slik en! Og mens jeg var på nettsiden deres fant jeg masse annet fint også, så det måtte jo også klikkes hjem, selvfølgelig! Bestilte i to omganger for å holde meg under tollgrensen på 350 kr, men det funket ikke helt, som du kan lese mer om lenger nede..
  Se så søt pose! Føler at jeg ikke kan kaste den siden den var så søt, men aner ikke hva jeg skal bruke den til da, haha!

  I posen var det 3 ultra glossy lips, 1 highlighter og 4 pressed eyeshadows, til den nette sum av 35$! God deal spør du meg!

  Åååh de er så fine!

  Cakewalk og The big 3 er holografiske, så de har litt forskjellige farger alt etter hvilket lys og i hvilken vinkel du ser på dem. Elsker ting som er holografiske, blir helt hypnotisert av å se på det!

  Samme øyenskyggene som over, men med blitz, så her kan du se at de holografiske har fått litt andre farger!

  Her er det jeg kjøpte jeg utenom birthday bagen! Et tomt palett til å ha single øyenskygger i, de festes med magnet, helt genialt for å samle alle favorittøyenskyggene i ett palett! Kjøpte også 2 highlightere og 3 øyenskygger. Den siste øyenskyggen(i den lille blå boksen) fulgte i en periode med gratis til alle som handlet over 10$.
  Over the moon er også holografisk, og herreguud, den er helt sykt fin! Disse bildene får absolutt ikke frem hvor utrolig fin den egentlig er! Blow me out fulgte med i birthday bagen, og Birthday cake er øyenskyggen man fikk i bursdagsgave!

  Samme som over, bare med blitz! Blow me out (nr 2 fra høyre) er min nye favoritt! Den er kjempefin til hverdag for å skape en naturlig og nydelig glød i kinnene! Highlighterene fra Colourpop er veldig gode å jobbe med, de føles ut som velour eller fløyel når man tar på de, skikkelig myke og gode, og de gir masse glow!

  Til sist er det disse 3 brune øyenskyggene! Fargene var ikke helt som det så ut som på nettsiden deres, så det var litt kjedelig, men jaujau! De var fine likevel, men passet ikke helt til det jeg tenkte å bruke de til dessverre. 

  Har handlet fra Colourpop flere ganger, og blir alltid fornøyd! De har veldig gode liquid lipsticks, og highlighterne er fantastiske!

  Alt dette og mye mye mer kan du kjøpe via nettsiden deres www.colourpop.com. Har også god erfaring med leveringstid, det pleier å ta ca en ukes tid å få det shippet til Oslo. Om du skal bestille derfra så anbefaler jeg å holde deg under tollgrensen på 350 kr, ellers må man betale ekstra når man henter ut pakken! Den rosa øyenskyggen som fulgte med var gratis, men de hadde skrevet på verdien på pakken, så verdien på den ene pakken min kom på ca 352 norske kr, og på grunn av de 2 kr over, så måtte jeg betale ca 250 kr i toll, så det var litt irriterende, men hva gjør man ikke for litt glitter i fjeset, si! 

   

 • Publisert: 15.06.2017, 21:57
 • Kategori: Make up
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  TINANNA

  15.06.2017 kl.23:52

  I hope it's a pony, haha! Så utrolig søtt :D Sykt irriterende det med tollen da, bare på grunn av 2 kroner!

  Beatrix Goovaerts

  16.06.2017 kl.00:07

  TINANNA: Haha ja syns den var sykt søt! :D I know!! Jeg bare aarrghh unødvendig.. Men jaja, colourpop er heldigvis ikke så dyrt, så fikk mye for pengene uansett! :D

  Victoria Larsen

  16.06.2017 kl.08:26

  Mange fine produkter! :)

  Skriv en ny kommentar