hits

Beatrix Goovaerts

Instagram: beatrix.gf

New year, new home

 • Publisert: 05.02.2018, 00:30
 • Kategori: Blogg
 • Hallooo! 

  Håper alle har hatt en god start på 2018! For meg har det skjedd en del de siste månedene. New year, new hair, new home og masse annet new new! 

  Etter en laaang pause tenkte jeg nå å komme litt tilbake, har nemlig et veldig morsomt og spennende prosjekt på gang! Lars og jeg har nemlig kjøpt oss leilighet sammen! Eller vi har faktisk kjøpt oss et kontor, så for at det skal bli mulig å bo der må vi rive ned alt og bygge det opp igjen. Det blir så sykt gøy! Jeg elsker leiligheten og området vi bor i nå, men pusset ikke opp noe særlig da jeg kjøpte den, så har aldri følt at den er helt "meg" sånn stilmessig. Med denne skal det bli nøyaktig sånn jeg vil ha det! Lars skal selvfølgelig få lov til å komme med innspill og ideer han også, men han har sagt at jeg kan ta litt styringen. Snille Lars<3 

  Jeg ser alt veldig klart for meg i hodet, så jeg er sykt spent på hvordan det faktisk blir i virkeligheten, herregud jeg gleder meg så mye ææææhh!! Har leid inn noen flinke folk som skal hjelpe meg, og de begynner med å rive alt i morgen tidlig, og så er det bare å krysse fingrene for at det ikke dukker opp noen uhyggelige (og dyre:o) overraskelser, og at det blir et vakkert hjem!

  Her er noen før- bilder, alle hentet fra Finn.no annonsen:

  Som dere ser bærer det tydelig preg av at det har vært kontorer her, haha! Det blir nok noe ganske annet når vi er ferdige!

  Nydelig rosett og stukkatur i taket i både stuen og soverommet! Taket i rommet som skal bli kjøkken er senket, så håper vi finner det under der også når vi hever taket igjen!

  Det fremtidige soverommet har en gammel vedovn, syns den er skikkelig kul, og tror den blir en skikkelig fin kontrast til den litt mer moderne og "rene" stilen leiligheten vil få! Det er også en annen variant i den fremtidige stuen, men den blir litt vel retro for min smak, så skal fjerne den og heller flytte denne inn i stuen.

  Dagens kjøkken! Her skal det bli en liten hybel vi skal leie ut, så si gjerne i fra om noen trenger et sted å bo i midten av mars! (med nytt og noe oppgradert kjøkken, hehe)

  Velkommen inn! 

  Kommer til å oppdatere bloggen med fremgang og litt sneak peaks etterhvert som det går fremover! Gleder meg til å vise dere! 

  Siden vi nå tenker å flytte videre så kan jeg vel kanskje legge ut vår nåværende leilighet her, kanskje noen som titter innom er interessert? trykk HER for å komme til annonsen på Finn.no. Som annonsen sier; Hjertet av Grünerløkka indeed! Her har vi hatt det så utrolig fint! Man har virkelig alt man trenger maks 5 min fra inngangsdøren! Vi hadde visning i dag, men fortvil ikke, det er en visning til på tirsdag, 6. februar kl 17-18, velkommen skal dere være :D 

   

  Ønsker alle en god søndag kveld/natt videre<3 

   

   

 • Publisert: 05.02.2018, 00:30
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar