hits

Beatrix Goovaerts

Instagram: beatrix.gf

monday monday

 • Publisert: 05.02.2018, 16:44
 • Kategori: Interiør
 • God mandag ettermiddag! 

  Jeg nevnte i går kveld at jeg selger leiligheten min, og det er så sykt spennende! Boligmarkedet nå er jo noe ganske annet enn hva det har vært de siste årene. Før var det jo ofte budrunder med flere interessenter som ga bud, så det var en del konkurranse og boliger ble gjerne solgt over prisantydning. Kravene for å få boliglån har blitt strengere, så nå får man kanskje ikke låne like lett, eller låne like mye som før. Så da blir det jo naturligvis et litt annet boligmarked. Jeg er utrolig spent på hva jeg ender opp med å få for leiligheten! Siden vi pusser opp, teller virkelig hver eneste krone! For når vi først skal totalrenovere så skal vi gjøre det ordentlig!

  Okei, litt reklame for min egen leilighet her nå, sorry not sorry. Det er siste visning på leiligheten i morgen kl 17-18, så det er bare å komme! Det blir (forhåpentligvis) en vill budrunde på onsdag, og jeg er så sykt spent og nervøs for hvordan dette kommer til å gå! Det er jo umulig å vite på forhånd! Her er noen bilder av min herlige leilighet med den seriøst BESTE beliggenheten på Grünerløkka! Her trenger man ikke gå langt for å finne en kul vintagebutikk, matbutikk, vinmonopol, leker, klær, you name it, alt du trenger + mye mer finnes på Løkka! (Alle bildene er hentet fra annonsen på Finn.no. Selve annonsen finner du HER, om det skulle være interessant å se mer.

  Haha sorry, føler meg som en eiendomsmegler her nå, men håper virkelig å finne noen hyggelige mennesker som vil ta over den fine leiligheten.

   

  God Mandag videre <3  

   

 • Publisert: 05.02.2018, 16:44
 • Kategori: Interiør
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  frkfrontend

  05.02.2018 kl.16:50

  Den var kjempefin! Gleder meg skikkelig til jeg skal ut på boligmarkedet selv!

  Beatrix Goovaerts

  05.02.2018 kl.17:02

  frkfrontend: Ååh så hyggelig, tusen takk for det :) Ja, det er veldig gøy og spennende, og ikke minst en god følelse å eie sitt eget hjem!

  Maiken

  05.02.2018 kl.19:05

  det var jo utrolig fint der da ! :) lykke til med salget!

  Beatrix Goovaerts

  06.02.2018 kl.00:29

  Maiken: Så hyggelig! Tusen takk for det! :D

  Skriv en ny kommentar