hits

Beatrix Goovaerts

Instagram: beatrix.gf

Oppussing - Dag 3

 • Publisert: 07.02.2018, 22:34
 • Kategori: Oppussing
 • Halloo!

  Da går nok en dag mot slutten. Har noen gode, og noen dårlige nyheter. Det viste seg at det var både stukkatur og rosett under taket som var senket, yay! Den dårlige nyheten er at de var skikkelig slitt og hadde smuldret opp flere steder 💔 Har undersøkt litt og det er veldig kostbart å reparere, så må nok bare ta det ned.. Det er skikkelig synd, for jeg syns det er så utrolig pent! Det som skjulte seg under taket har nok vært nydelig en gang i tiden, men så har det dessverre ikke blitt tatt ordentlig vare på. Får eventuelt se om det er noe man kan gjøre senere. Vet at det finnes rimeligere alternativer til gips, så kanskje vi setter opp noe sånt, så det blir litt mer gjennomført i alle rom. (Beklager bildekvaliteten, tatt med mobil)

  En god nyhet er jo at vi nå har klart å velge farger til hele leiligheten! Eller, hvis jeg kjenner oss rett, så kan det fort hende at det blir noen endringer, men trooor vi faktisk har klart å finne de perfekte fargene for vårt nye hjem. Hvilke farger som skal hvor får dere se senere, i mellomtiden skal dere få en liten sneak peak: Ka du tru? Blir det bra? Må nok kjøpe noen spann med testmaling og male noen teststrøk på veggene før det er 100% bestemt, men jeg tenker at dette må jo bli lekkert! Det går som dere ser mye i blått og grått med litt grønt i. Stoffet i bakgrunnen skal jeg bruke i et morsomt prosjekt som mamma skal hjelpe meg med, kommer mer om det senere! 

  Lars og jeg var en tur innom leiligheten tidligere i kveld og nå er alle veggene som skal bort revet ned. Det var så gøy å se, nå så det skikkelig stort ut! Så nå er det bare å glede seg til de får satt opp rammeverket for badet, for da kan man virkelig begynne å se hvordan det faktisk blir til slutt! Da vi var der i dag var det ikke noe lys der i det hele tatt, så fikk ikke tatt noen bilder dessverre, men skal nok få tatt det snart. Det er ikke så veldig mye å ser der akkurat nå da. Er bare tomme rom, masse støv og litt diverse arbeidsverktøy, så tenker at det kanskje er litt mer spennende med bilder når det har kommet litt lenger.

  Ah, dere, jeg sliter så mye med å velge innredningen til badet! Det blir mye grått, så jeg vet ikke om jeg skal velge noe grått, eller kanskje hvitt for å få en kontrast mot det mørke, eller kanskje jeg skal ta noe med treverk for å blande det naturlige med det industrielle? Syns det er skikkelig vanskelig å bestemme seg. Det finnes jo så sykt mange forskjellige baderomsmøbler, og den ene er lekrere enn den andre. Decisions decisions.. Vil jo så gjerne at det skal bli perfekt når man først bygger et bad fra grunnen av! 

  Jaujau, nok babbel fra meg i kveld. Nå skal jeg bare slappe av i godstolen min, bena på bordet og nyte kvelden, før det er leggetid. Ønsker dere alle en god kveld videre <3 

   

   

 • Publisert: 07.02.2018, 22:34
 • Kategori: Oppussing
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Joachim Hovland Vik

  07.02.2018 kl.23:49

  Veldig bra og spennende innlegg
  mange fine bilder på bloggen.
  du skriver utrolig bra. fortsett med den gode jobben
  Kan du vær så snill ta en tur innom bloggen min :)? Legge igjen en kommentar?

  Skriv en ny kommentar