hits

Beatrix Goovaerts

Instagram: beatrix.gf

De perfekte gavene til morsdag og Valentines Day!

 • Publisert: 08.02.2018, 12:35
 • Kategori: Tips
 • Hei hei!

  På søndag er det morsdag, og bare noen dager senere er det tid for årets store kjærlighetsdag, nemlig Valentines Day! 

  Jeg syns selvfølgelig at min mamma er den beste mammaen i heeele verden! Hun har lært meg så mye, både om livet og om meg selv, og selvfølgelig om mange andre nyttige ting. Vi snakker sammen nesten hver dag, og jeg vet at jeg alltid kan ringe henne, uansett hva det måtte være. Hun har gitt meg så mye, og da mener jeg ikke bare gaver, men visdom og støtte, så jeg vil så gjerne vise henne at hun betyr mye for meg og da er jo morsdagen en perfekt anledning!

  Det er ikke bare moren min som er den beste i hele verden, Lars er selvfølgelig den beste kjæresten! Han er så snill, og det at noen er snille skal man aldri ta for gitt. I tillegg til å være min samboer og kjæreste er han min beste venn, og jeg kan alltid snakke med han om alt, han betyr alt for meg♥

  Det enkle er ofte det beste, og man trenger ikke å ha et stort budsjett for å glede andre. Hjemmelagde kort og gaver er ofte ekstra hyggelig å motta, syns jeg. For meg så betyr det at noen er glad nok i deg til at de vil bruke tid på å lage noe til akkurat deg. Er det noen du er glad i, så sett deg ned med penn og papir! Skriv en hyggelig hilsen, et kjærlighetsbrev eller kanskje et lite dikt? Klipp og lim bilder fra magasiner, aviser eller lignende. La malekosten svinge seg over et lerret. slipp fantasien løs og la kreativiteten få fult utløp! Og du, det trenger ikke bli perfekt, det viktigste er at det er laget med kjærlighet.

  Det er kanskje ikke alle som syns hjemmelaget er like koselig som meg, så jeg har samlet noen andre gaveideer under her. Det meste passer til både kvinner og menn, gutter og jenter.

  Øyemaske og putetrekk i 100% mulberrysilke fra Branché. Disse har jeg skrevet om her på bloggen før, da jeg kjøpte det til meg selv. Supermyke, glatte og gode! Silke er virkelig et magisk produkt fra naturen, og gir liv til frasen "Beauty sleep." Silke hjelper blant annet til med å forebygge rynker, øke fuktigheten i huden, samt at det bidrar til å skape mindre friksjon mot håret, som kjent fører til frizz og floker. Både putetrekk og øyemask finnes i 11 forskjellige farger, så de fleste skal nok finne noe som faller i smak. Jeg kan love at både mor og din V-day date kommer til å digge disse! (Vet du hva Lars og Kim Kardashian til felles? De begge eelsker øyemaskene fra Branché) Disse finner du HER.

  Eller hva med en kul vase som hinter til at det kanskje er på tide å kysse litt? Vasen på bildet heter Gala round vase, og den finner du HER. Suppler gjerne med friske røde roser til ditt hjertes utkårede, eller kanskje noen vakre tulipaner til mor? Mr & Mrs. Muse mug, his and hers mug med bart og lepper, HER. Alt er fra Jonathan Adler.

  Verdens søteste tøfler med kaninører og liten dusk😍 Disse finnes også i rosa, og kommer i en søt liten pung med matchende øyemaske:

  Jeg har disse i rosa, og de er superdigge, og som sagt; they are so freakin cuuute! Disse finner du HER.

  Overrask den du er glad i med frokost! Enten på sengen, eller dekk på bordet med litt deilig bakverk, godt pålegg, tenn et lys og voila! Det er ikke så mye som skal til, med litt kjærlighet kommer man veldig langt.

   

  En opplevelse, noe man kan gjøre sammen er også veldig koselig! Pakk en kurv og dra på piknik. Nå som det er ganske kaldt ute, så kan dere legge et pledd på gulvet og ha piknik i stuen! Lars og jeg elsker å dra på kino, det er en hyggelig ting man kan gjøre sammen. Gi gavekort på massasje, det er alltid deilig! Er det noe du og mor pleide å gjøre sammen da du var yngre? Gjør det! Hadde dere en morsom første date? Dra tilbake og gjenopplev den! Ta en tur i skibakken eller nyt en frisk tur på langrenn sammen, pakk sekken med kvikk lunsj og pølser i termos. Nyt den friske vinterluften.

  Håper det var noen nyttige tips, og at det kanskje kan være til hjelp for noen som leter etter den perfekte gaven. Det er som sagt bare å slippe fantasien løs. Man trenger ikke å overøse hverandre med gaver, men gi hverandre gjerne litt ekstra oppmerksomhet, vis at du er glad i dem du er glad i. 

   

  Ønsker dere alle noen fine dager fylt med masse glede og kjærlighet ❤️

 • Publisert: 08.02.2018, 12:35
 • Kategori: Tips
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Ragnhild Staver

  09.02.2018 kl.09:11

  Så fin blogg du har Beatrix! Gøy å lese <3

  Beatrix Goovaerts

  09.02.2018 kl.21:05

  Ragnhild Staver: Ååh tusen takk Ragnhild, så hyggelig ????

  Skriv en ny kommentar