hits

Beatrix Goovaerts

Instagram: beatrix.gf

BIRTHDAY WEEKEND!

 • Publisert: 19.02.2018, 23:40
 • Kategori: Oppussing
 • Juhuu!

  God mandag kveld! Long time no blog! Har hatt så mye å gjøre med jobb og leilighetssalg og alt annet, så bloggen har ikke vært på prioritetslisten. Februar har kommet godt i gang, noen dager har gått og noen dager kommer. Februar er en av mine favorittmåneder, fordi søndag den 25 har jeg bursdaaag! Jippi! Feiret forrige helg, for da hadde jeg frihelg og det passet fint å ta det ta. Hadde en kjempekoselig feiring med masse gode venner<3 Håpløs som jeg er, tok jeg ikke et eneste bilde, så får dessverre ikke vist dere hele bursdagsantrekket, vet det var noen som var nysgjerrige på det, haha! Var ikke så veldig spennende tho, buksene i forrige innlegg og en hvit skjorte. Det var en fin kveld, og det er ikke så ille å bli eldre med så gode venner! 

  Oppussingen går stadig fremover, og det er så gøy å se! Alle vegger som skal ned er revet, og nye er satt opp. Nå har jeg et mye bedre bilde av hvor store rommene faktisk blir, og det gjør det litt lettere å tenke på farger og innredning. Gipsplater er kommet opp på veggene, så den gamle strien er borte, haha yes! Gulvet blir støpt i løpet av uken, så alt skal bli på samme nivå, så det ikke blir noen lister. Har også valgt gulv, Pergo Sensation i Kysteik. Tror det blir  pent med de gammeldagse detaljene med rosett og stukkatur i taket, gulv med litt kvist og tekstur som en kontrast mot det mer moderne kjøkkenet og de mørke fargene på veggene. 

  Har vurdert og revurdert alle fargevalgene så nå er jeg nesten like usikker som i starten igjen, haha! Fargen på kjøkkenet er bestemt, som den har vært siden før vi kjøpte leiligheten, men resten er litt fritt vilt akkurat nå!

  Litt kaotisk bilde, men dette er veggen kjøkkenet skal være på, og så blir badet bak. Det har kommet opp gipsplater siden dette bildet ble tatt, så det ser mye bedre ut nå. Ahh jeg gleder meg så mye til vegger og gulv, alt av det elektriske og vann og avløp og alt det der på plass, og det bare er det estetiske igjen. Thats when the fun begins! 

  Har vært i skikkelig dårlig form i dag, så måtte dra hjem tidligere fra jobb. Har bare ligget i sengen siden jeg kom hjem, så denne dagen har ikke vært så veldig produktiv. Håper formen er bedre i morgen, for da er det klart for (forhåpentligvis) siste visning. Vi har heldigvis vært flinke til å holde det ryddig mellom hver visning, men litt støvsuging og vasking må til. Begynner å bli litt lei av å måtte bære ting opp og ned fra boden hele tiden, så kryss fingrene for oss! Nå må jeg pusse tennene og studere innsiden av øyelokkene, så jeg er klar for en ny dag i morgen! 

   

  Lots of love, B <3 

 • Publisert: 19.02.2018, 23:40
 • Kategori: Oppussing
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Victoria Larsen

  20.02.2018 kl.02:16

  Såå spennende! :-)

  Vixen

  26.02.2018 kl.08:24

  Følte jeg greide å lage et mentalt bilde av bursdagsantrekket nå! Tusen takk❤️

  Skriv en ny kommentar