hits

Beatrix Goovaerts

Instagram: beatrix.gf

ICELAND CALLING

 • Publisert: 20.02.2018, 15:06
 • Kategori: Reise
 • Hello hello!

  Mamma og jeg har en tradisjon som vi startet for noen år siden, at hver gang vi fyller et rundt år til sammen, så drar vi på tur. Synes det er så gøy, og en hver unnskyldning for å reise og oppleve nye steder og kulturer er jeg med på! Da vi ble 50 år til sammen var vi i Paris, 60-års turen gikk til Milano og da vi ble 70 år til sammen var vi i Roma. Her er noen bilder fra Roma i 2015, med Colosseum og Vatikanet i bakgrunnen. 

         

  I år, eller egentlig i fjor, ble vi 80 år til sammen, så nå skal vi til Island! Jeg gleder meg masse masse! Har aldri vært der før, men alltid hatt lyst til å dra dit. Husker en gang for lenge lenge siden da pappa hadde vært der, og fortalte han at McDonalds på Island kaller milkshake for McMjølkerister. Haha, dette er seriøst kjempelenge siden, men jeg husker det fortsatt som om det var i går! Må vel ta en tur innom McD for å se at det faktisk stemmer. Vi skal være der torsdag til søndag, og mamma har laget et skikkelig program for oss. Det blir kjempebra og jeg gleder meg til å se den fantastiske naturen og alle severdighetene Island har å by på! 

  Vi reiser torsdag morgen og drar rett fra flyplassen til Blue Lagoon, hvor det venter deilig massasje etterfulgt av god lunsj. Har hatt en del vondt i ryggen den siste tiden, så skal bli ordentlig godt å bli knadd litt! De andre dagene skal vi innom Gullfoss, Alltinget og se geysirer. Det blir så gøy å se alt man har sett på bilder og i filmer på ekte! 

  Sjekker stadig vekk innom pent.no for å se værmeldingen. Det er alltid greit før man skal reise, for å få en liten pekepinn på hva man burde pakke med seg. Det er meldt fra -1 til 7 plussgrader, så det er ikke så kaldt, men det er visst en god del mer vind der, enn her i Oslo. Så både varme og vann- og vindtette klær skal pakkes med!

  Legg meg gjerne til på snapchat (bellattrixx) for å se mer fra turen, eller følg meg på Instagram for bilder fra turen og livet ellers. Nå skal jeg vaske litt her, så det er klart for visning om noen timer. Måtte dra hjem tidligere fra jobb i dag også på grunn av sykdom, så har bare ligget flatt ut siden jeg kom hjem og utsatt vasken lengst mulig. Håper virkelig formen er bedre i morgen, så jeg er klar for avreise torsdag morgen.

  God tirsdag videre <3 

   

 • Publisert: 20.02.2018, 15:06
 • Kategori: Reise
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Jernbanefrua..

  20.02.2018 kl.15:10

  Så koselig tanke - å feire litt utenom de selve år :-)) Kos dere på tur. Unødvendig å si antakeligvis ;-)

  Beatrix Goovaerts

  20.02.2018 kl.15:14

  Jernbanefrua..: Ja det er veldig koselig! Viktig med litt mor og datter tid. Tusen takk for det, vi skal nok kose oss masse :D

  Victoria Larsen

  20.02.2018 kl.18:47

  Så utrolig koselig!! :-)

  Skriv en ny kommentar