hits

Beatrix Goovaerts

Instagram: beatrix.gf

ICELAND CALLING

 • Publisert: 20.02.2018, 15:06
 • Kategori: Blogg
 • Hello hello!

  Mamma og jeg har en tradisjon som vi startet for noen år siden, at hver gang vi fyller et rundt år til sammen, så drar vi på tur. Synes det er så gøy, og en hver unnskyldning for å reise og oppleve nye steder og kulturer er jeg med på! Da vi ble 50 år til sammen var vi i Paris, 60-års turen gikk til Milano og da vi ble 70 år til sammen var vi i Roma. Her er noen bilder fra Roma i 2015, med Colosseum og Vatikanet i bakgrunnen. 

         

  I år, eller egentlig i fjor, ble vi 80 år til sammen, så nå skal vi til Island! Jeg gleder meg masse masse! Har aldri vært der før, men alltid hatt lyst til å dra dit. Husker en gang for lenge lenge siden da pappa hadde vært der, og fortalte han at McDonalds på Island kaller milkshake for McMjølkerister. Haha, dette er seriøst kjempelenge siden, men jeg husker det fortsatt som om det var i går! Må vel ta en tur innom McD for å se at det faktisk stemmer. Vi skal være der torsdag til søndag, og mamma har laget et skikkelig program for oss. Det blir kjempebra og jeg gleder meg til å se den fantastiske naturen og alle severdighetene Island har å by på! 

  Vi reiser torsdag morgen og drar rett fra flyplassen til Blue Lagoon, hvor det venter deilig massasje etterfulgt av god lunsj. Har hatt en del vondt i ryggen den siste tiden, så skal bli ordentlig godt å bli knadd litt! De andre dagene skal vi innom Gullfoss, Alltinget og se geysirer. Det blir så gøy å se alt man har sett på bilder og i filmer på ekte! 

  Sjekker stadig vekk innom pent.no for å se værmeldingen. Det er alltid greit før man skal reise, for å få en liten pekepinn på hva man burde pakke med seg. Det er meldt fra -1 til 7 plussgrader, så det er ikke så kaldt, men det er visst en god del mer vind der, enn her i Oslo. Så både varme og vann- og vindtette klær skal pakkes med!

  Legg meg gjerne til på snapchat (bellattrixx) for å se mer fra turen, eller følg meg på Instagram for bilder fra turen og livet ellers. Nå skal jeg vaske litt her, så det er klart for visning om noen timer. Måtte dra hjem tidligere fra jobb i dag også på grunn av sykdom, så har bare ligget flatt ut siden jeg kom hjem og utsatt vasken lengst mulig. Håper virkelig formen er bedre i morgen, så jeg er klar for avreise torsdag morgen.

  God tirsdag videre <3 

   

 • Publisert: 20.02.2018, 15:06
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • New year, new home

 • Publisert: 05.02.2018, 00:30
 • Kategori: Blogg
 • Hallooo! 

  Håper alle har hatt en god start på 2018! For meg har det skjedd en del de siste månedene. New year, new hair, new home og masse annet new new! 

  Etter en laaang pause tenkte jeg nå å komme litt tilbake, har nemlig et veldig morsomt og spennende prosjekt på gang! Lars og jeg har nemlig kjøpt oss leilighet sammen! Eller vi har faktisk kjøpt oss et kontor, så for at det skal bli mulig å bo der må vi rive ned alt og bygge det opp igjen. Det blir så sykt gøy! Jeg elsker leiligheten og området vi bor i nå, men pusset ikke opp noe særlig da jeg kjøpte den, så har aldri følt at den er helt "meg" sånn stilmessig. Med denne skal det bli nøyaktig sånn jeg vil ha det! Lars skal selvfølgelig få lov til å komme med innspill og ideer han også, men han har sagt at jeg kan ta litt styringen. Snille Lars<3 

  Jeg ser alt veldig klart for meg i hodet, så jeg er sykt spent på hvordan det faktisk blir i virkeligheten, herregud jeg gleder meg så mye ææææhh!! Har leid inn noen flinke folk som skal hjelpe meg, og de begynner med å rive alt i morgen tidlig, og så er det bare å krysse fingrene for at det ikke dukker opp noen uhyggelige (og dyre:o) overraskelser, og at det blir et vakkert hjem!

  Her er noen før- bilder, alle hentet fra Finn.no annonsen:

  Som dere ser bærer det tydelig preg av at det har vært kontorer her, haha! Det blir nok noe ganske annet når vi er ferdige!

  Nydelig rosett og stukkatur i taket i både stuen og soverommet! Taket i rommet som skal bli kjøkken er senket, så håper vi finner det under der også når vi hever taket igjen!

  Det fremtidige soverommet har en gammel vedovn, syns den er skikkelig kul, og tror den blir en skikkelig fin kontrast til den litt mer moderne og "rene" stilen leiligheten vil få! Det er også en annen variant i den fremtidige stuen, men den blir litt vel retro for min smak, så skal fjerne den og heller flytte denne inn i stuen.

  Dagens kjøkken! Her skal det bli en liten hybel vi skal leie ut, så si gjerne i fra om noen trenger et sted å bo i midten av mars! (med nytt og noe oppgradert kjøkken, hehe)

  Velkommen inn! 

  Kommer til å oppdatere bloggen med fremgang og litt sneak peaks etterhvert som det går fremover! Gleder meg til å vise dere! 

  Siden vi nå tenker å flytte videre så kan jeg vel kanskje legge ut vår nåværende leilighet her, kanskje noen som titter innom er interessert? trykk HER for å komme til annonsen på Finn.no. Som annonsen sier; Hjertet av Grünerløkka indeed! Her har vi hatt det så utrolig fint! Man har virkelig alt man trenger maks 5 min fra inngangsdøren! Vi hadde visning i dag, men fortvil ikke, det er en visning til på tirsdag, 6. februar kl 17-18, velkommen skal dere være :D 

   

  Ønsker alle en god søndag kveld/natt videre<3 

   

   

 • Publisert: 05.02.2018, 00:30
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • MIDSOMMAR

 • Publisert: 23.06.2017, 18:43
 • Kategori: Blogg
 • Halloo! Herregud for en uke det har vært! Stått opp grytidlig hver dag, og hatt masse å gjøre hele dagen! Jeg er så sykt sliten nå atte hjælp! I dag møtte jeg pappa på Lysaker klokken 8, for vi skulle til Tjøme for å hente en båt. Så da fikk jeg øvelseskjørt litt med henger også, og det har jeg ikke gjort før, så det var nyttig lærdom! Kjørte uten båten da, pappa tok førersetet da den var på plass i hengeren, for det turte jeg ikke! Det er kanskje ikke lov heller? Vi satt av båten i Fredrikstad, og så kjørte jeg hjem igjen. Syns det var veldig ubehagelig å kjøre før, følte at det var så lite som skulle til før kanskje kjørte av veien eller kræsjet, men føler meg mye tryggere nå, så det er gøy! Har bare igjen del 2 av langkjøringen og så er jeg klar for oppkjøring! Gleder meg!!! Aaaah føler meg så voksen som endelig kan kjøre, haha! Jeg har jo hatt båtsertifikatet siden 2010, da det ble innført for at man skulle kunne kjøre båt over en viss størrelse osv. Måtte nesten bare ta det, siden vi da hadde hytte på en øy! Kjenner at det skal bli godt å kunne kjøre på land også! Grunnen til at jeg er så "sent" ute med lappen, er det at jeg aldri har følt at jeg har trengt den, rett og slett! Fra jeg var 17 så har vi bodd midt i byen med tilgang til alle mulige trikker, busser og t-baner, så har alltid kommet meg dit jeg skal uten bil. Det er jo mer miljøvennlig å reise kollektivt også, og det er jo et stort pluss! 


  Sankthans i fjor, feiret med en sykkeltur langs Mjøsa.

  Men! Det dette innlegget egentlig skulle handle om var midsommar! Eller sankthans som vi gjerne kaller det her i Norge. Tanten og onkelen min har et torp i Sverige, så vi skal dit i helgen! Gleder meg skikkelig! Har hørt mye om torpet, så det skal bli gøy å se det på ekte. Gleder meg til å danse i sommerkjole og blomsterkrans! På planen står det fisking, volleyball, crocket, badminton, uteyatzy, blomsterbindig og masse mer, så det er mer enn nok å kose seg med i hvert fall! Nå sitter vi bare å venter på broren min som kommer fra Danmark, men flyet hans er forsinket, så vet foreløpig ikke når vi kommer oss av gårde, forhåpentligvis ikke for sent! 

   

  Ønsker dere alle en god midsommar! <3 

 • Publisert: 23.06.2017, 18:43
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Good morning!

 • Publisert: 16.06.2017, 09:10
 • Kategori: Blogg


 • Ha en fantastisk fredag! <3 

 • Publisert: 16.06.2017, 09:10
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • SOON...

 • Publisert: 09.06.2017, 08:00
 • Kategori: Blogg
 • God morgen! Har dere savnet meg? Jeg har i hvert fall savnet dere! I dag har jeg min siste eksamen, så om noen timer er jeg ferdig med BI for alltid! Åååh det skal bli så sykt digg! Har hatt absolutt null krefter til overs denne eksamensperioden, med 5 eksamener og masse stress. Nå som jeg straks er ferdig så kommer jeg endelig tilbake, og jeg har masse gøy å fortelle og vise dere! Nå skal jeg bare stikke å naile eksamen, så er jeg endelig fri og kan kose meg masse! Skal jobbe nesten hele ferien, men har noen fridager her og der, så jeg får slappet helt av også. Det skal uansett bli ekstremt deilig å ikke måtte pugge og lese og stresse! 

  I dag er planen eksamen--> jobb--> bursdag!! Skal bli kjempedeilig å fikse håret, sminke seg, velge et fint antrekk og føle seg vel igjen! Det er ikke til å stikke under en stol at mote og skjønnhet ikke er det viktigste for meg i eksamensperioden. Har vært mange sminkefrie dager med håret litt overalt og antrekk bestående av det første og mest behagelige jeg fant, noe som ikke alltid ble like stilfult hehehe.. Men i dag skal jeg shine meg selv fra topp til tå og føle meg som en prinsesse igjen! 

   

  Nyt fredagen, så snakkes vi snart! 

   

   

 • Publisert: 09.06.2017, 08:00
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Første mai

 • Publisert: 01.05.2017, 16:06
 • Kategori: Blogg
 • Da var jeg endelig ferdig med tredagerskurset i praktisk økonomi og virksomhetsstyring, jippii! Har lært masse, så nå føler jeg meg mye mer klar for eksamen. Må nok jobbe litt til før jeg er helt klar, men nå er grunnlaget på plass i hvert fall! Etter kurset syklet jeg en tur bort til mamma, og hun disket opp med nyydelig lunsj og en aldri så liten goodiebag til den fattige studenten!

  Elsker Bysykkel! Det er så genialt konsept, og så får man litt mer trim enn om man bare tar trikk, buss og tbane, så jeg er en stor fan! Skulle ønske det var et bagasjebrett bakpå også da, for jeg får sjeldent plass til alt jeg har med meg i den lille kurven foran, hihi. 

  omnomnom


  Min lille goodiebag! Den inneholdt blant annet litt forskjellige kosttilskudd, moteblader, smykker og litt snacks. Så nå har jeg litt av hvert og kose meg med! Fikk også en digg morgenkåpe, som jeg helt sikkert kommer til å bo i mens jeg leser til eksamen, så det passet helt perfekt å få den nå! Tusen takk snille mamma <3 Nå sitter jeg bare i solveggen og nyter det deilige været vi er så heldige å ha i Oslo i dag! 

  Kos dere videre i det herlige været <3 

 • Publisert: 01.05.2017, 16:06
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • 01.05.2017

 • Publisert: 01.05.2017, 00:17
 • Kategori: Blogg

 • God kveld lovelies <3 Beklager at dere har hørt så lite fra meg i det siste, men jeg har vært helt utslitt! Hodet er ikke helt med meg om dagen og jeg har veldig mye å gjøre før eksamen, og da går det litt rundt for meg. Jeg må bare få ting litt på rett kjøl igjen, så kommer jeg sterkere tilbake, I promise! Det kommer et par innlegg litt nå og da, så håper dere fortsatt vil titte innom! 

  Lots of love, B <3 

 • Publisert: 01.05.2017, 00:17
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • LØRDAG 11.21

 • Publisert: 29.04.2017, 11:21
 • Kategori: Blogg
 • God morgen! I dag forsov jeg meg... syns det føltes feil ut da jeg våknet i dag tidlig, så jeg sjekket klokken: 10.24!!!! Jeg skulle vært på kurs klokken 9! Jeg fikk den ekle følelsen man får når man innser at shitt, nå må du skyndte deg som faen! Så på ca 3 min slang jeg på meg noen klær, pusset tennene og var ute av døren, så jeg rakk 10.34 bussen! Løp innom Joe & The juice for litt frokost, før jeg snek meg inn og fant en plass bakerst i klasserommet. Sykt stressende, og ikke minst irriterende, for nå har jeg gått glipp av masse som jeg helt sikkert trenger å lære.. jaja, nå er jeg i hvert fall her, klar for å lære! Dette blir en morsom helg.. NÆT! Ønsker alle dere en god lørdag da, forhåpentligvis morsommere enn min! <3

 • Publisert: 29.04.2017, 11:21
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • HAPPY DAY

 • Publisert: 27.04.2017, 09:12
 • Kategori: Blogg
 • Good morning! I dag måtte jeg opp sykt tidlig igjen, for andre gang denne uken! Vi skal nemlig ha varetelling i butikken, så jeg fikk selvfølgelig ikke sove sånn veldig godt, siden jeg var så redd for å forsove meg.. hardt liv, si! Gleder meg ikke til å måtte stå opp tidlig hver dag i helgen + mandag for å ha eksamenskurs.. Men!! Over til en liten gladsak: I går hadde jeg ny leserrekord, yey! Det var sykt gøy, og jeg ble så utrolig glad! U guys made my day!! Derfor er det veldig leit at jeg er stuck med å telle håndklær og putetrekk i dag, og ikke får blogget så mye for dere, mine amazing lesere <3 Men jeg ønsker i hvert fall alle sammen en magisk dag, så blogges vi senere, kommer sterkere tilbake snart!

 • Publisert: 27.04.2017, 09:12
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • FERDIG!

 • Publisert: 25.04.2017, 14:55
 • Kategori: Blogg
 • Herregud dere, nå har jeg hatt min siste forelesning på BI! Siste forelesning på BI EVER! Har fortsatt masse eksamener igjen da, men ingen flere forelesninger jeg må dra i, yey! Nå er det kun skippertaket igjen, hehe! De jeg pleier å lese med, er virkelig de beste å lese med, vi fungerer så sykt godt sammen føler jeg. Får alltid så mye ut av våre skippertak-sessions, hvor vi løser tidligere eksamensoppgaver og lærer hverandre de tingene man kan. Alle har noe å bidra med, fordi man kan forskjellige ting. Sammen er vi én supertstudent! Gleder meg litt til å komme i gang med det faktisk. Man får en skikkelig sånn "aah i dag har jeg vært veldig flink"-følelse etterpå, de dagene man faktisk har dratt på skolen, og sittet å jobbet aktivt med fag i noen timer. Jeg får mye mer ut av det enn å bare sitte i en forelesning å høre på en gammel mann fortelle om noe blablabla som jeg egentlig ikke skjønner uansett. Og så er det jo veldig koselig og sosialt da, å sitte en gjeng på et par stk å jobbe sammen mot et felles mål: Bestå de j@vla eksamenene, gjerne med en litt brukbar karakter også! 9 Juni er siste eksamen, den dagen skal det feires! For da er det peace out BI!


  L8r alig8r

   

 • Publisert: 25.04.2017, 14:55
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • MORN MORN

 • Publisert: 25.04.2017, 05:26
 • Kategori: Blogg
 • God morgen! Ååh dere som har en god døgnrytme og ikke sliter med søvnproblemer, håper dere vet hvor heldige dere er! Jeg la meg tidlig i går, som for meg er i 22-tiden. Tok i ørepropper og bind over øynene for å få stillhet og mørke i håp om at det skulle gjøre det lettere å sovne. But no.. Lå bare der med alle tankene mine i flere timer, til slutt måtte jeg bare sjekke hva klokken var. 03.14. Det var litt tidlig å stå opp tenkte jeg, så prøvde å sovne en gang til. Telte sauer, og alle andre søvntips jeg kom på, ingen søvn. Sjekket klokken igjen. 04.27. Jaja, kan like så greit stå opp da, siden jeg uansett må opp om bare litt over en time. Så nå har jeg gått rundt og ryddet litt i leiligheten, farget brynene, gredd katten og spist frokost. Alt før klokken i det hele tatt er 6! Så nå skal jeg hoppe i dusjen og gjøre meg klar til å være flettemodell! Håper de fletter meg sykt kult, sånn at jeg kan ta noen kule bilder til dere! 

   

  Ønsker alle en god tirsdag <3 

 • Publisert: 25.04.2017, 05:26
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • MONDAY BLUES

 • Publisert: 24.04.2017, 19:49
 • Kategori: Blogg
 • Heisann og hoppsann! I dag er en skikkelig blåmandag, hva skjer med været? Dette er så typisk Norge, det er sol og koselig vårvær, og man tror våren har kommet, og så, BÆM! Kong vinter kommer plutselig på besøk! Og denne uken er, i hvert fall i følge værmeldingen, helt crazy! Vi får alle 4 årstidene på 1 uke. Se på det her liksom:
  I dag var en ganske slow dag på jobb, vasket masse hyller siden det ikke var så mye kunder, men da det først kom kunder så kom selvfølgelig alle samtidig, så jeg ble litt stresset. Ville jo gi alle god hjelp, ikke sant.. Etter jobb dro jeg å spiste med Lars og noen venner på Curry og Ketchup. En veldig digg og ganske billig indisk restaurant på Majorstuen. Husker før, så tok de kun kontanter.. litt shady! Men nå tar de kort også, så de har vel fått orden på sakene! Kan trygt anbefale dere å svinge innom der om dere er keen på noe god og billig indisk mat! 

  Jeg hadde egentlig tenkt å lage en sminkelook til dere i dag. Jeg har jo det som heter hooded eyes, eller hengende øyelokk som det så fint heter på Norsk. Med hooded eyes kan man ha litt utfordringer med sminke, jeg slet i hvert fall mye før, men føler at jeg har lært meg noen gode teknikker for at det skal bli pent nå. Så planen var altså å lage en look i dag, og vise dere hvordan man kan gjøre det, steg for steg, så det kommer i løpet av uken tenker jeg! Men akkurat i dag er jeg helt utslitt. Har bare sittet i sofaen og stirret ut i luften siden jeg kom hjem, har ikke orket å skru på TVen engang.. Jeg må også legge meg supertidlig i kveld, for jeg må opp sykt tidlig i morgen, siden jeg skal være hårmodell. Har lånt bort håret mitt til frisører som skal lære seg forskjellige fletteteknikker, så det blir sikkert artig!

  Håper dere har en fin mandag, selv om himmelen gråter litt i dag <3

 • Publisert: 24.04.2017, 19:49
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • FLAMMER

 • Publisert: 23.04.2017, 20:34
 • Kategori: Blogg

 • Syns dette kortet var så fint da jeg så det! Likte så godt designet med marmor og gull, og en liten touch av leopard! Jeg kjøpte det, for jeg tenkte jeg skulle skape litt flammer i forholdet. Skrev en laang hilsen til kjæresten min om at jeg er så glad i han og masse sånt, skal spare dere for alt klisset. Det er koselig å gjøre sånne små ting for hverandre innimellom, det trenger ikke være dyrt, bare en liten ting eller handling som viser den du er glad i, at du bryr deg og setter pris på dem. Hva er vel mer romantisk enn et godt gammeldags kjærlighetsbrev? I dette tilfellet kort, men dere skjønner hva jeg mener! Har du noen du er glad i? Finn frem penn og papir, og fortell dem hva de betyr for deg, så skal jeg love deg at de kommer til å sette enormt stor pris på det! Foreldre, besteforeldre, venner og så videre, blir nok også kjempeglad, det må ikke være en kjæreste, alle blir vel glad for å høre at de blir satt pris på? 

   

  Ta vare på de du er glad i, og nyt søndagen videre <3 
   

 • Publisert: 23.04.2017, 20:34
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • SUNDAY FUNDAY

 • Publisert: 23.04.2017, 19:35
 • Kategori: Blogg
 • Vi skulle jo egentlig på loppemarked på Grünerløkka skole, men siden vi var litt treige på morningen i dag, og det var en fotballkamp Lars måtte se, kom vi oss ikke ut døren før i 16-tiden. Da vi nærmet oss skolen så jeg skiltet som stod utenfor skolen: Åpningstid søndag 12-16, så sjekket jeg klokken, og den var 16.10... Sykt typisk oss egentlig! Jeg hadde fått for meg at det var åpent til 17, så tenkte vi ville få en liten stund der, but no.. Sååå ja, det ble ikke noe loppemarked på oss i dag. Men det var bruktmarked på Birkelunden, så fikk tittet litt der i stede! Noe fint, mye rart og en god del ubrukelige ting der. Kjøpte ingenting, men det er alltid gøy å gå på skattejakt på bruktmarkeder!
  Da vi følte oss ferdige med å titte på markedet, tok vi turen til Lille Saigon 1 på Birkelunden. Jeg har gått forbi mange ganger, og har vurdert å gå inn fordi jeg har hørt masse bra om stedet, men har aldri vært innom der før nå. Det var sååå god mat!! Og hyggelige priser, så det er nice! Jeg spiste en biffsuppe, og den smakte helt nydelig! Salt og god, smakte akkurat sånn jeg håpet at den ville smake. Til dessert tok jeg innbakt banan, og den var også kjempegod! Sykt glad vi valgte å stoppe innom Lille Saigon 1, kommer helt garantert til å dra dit flere ganger!   Kos dere videre denne fine søndagen <3 

 • Publisert: 23.04.2017, 19:35
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • FREIALAND

 • Publisert: 23.04.2017, 14:48
 • Kategori: Blogg
 • God søndag! I går var jeg altså i bursdag, og dagen startet på Freialand! Har vært der et par ganger før, for leenge siden, men det var noe helt annet nå!  Vi lagde vår egen sjokolade, og spiste pølser som var tilberedt til perfeksjon! Skulle ønske jeg orket flere i går, for jeg sitter her nå og er dritkeen på pølse! Så dro vi på en reise i Freialand. Vi var innom blant annet kvikk lunsj land, et gammelt aztekertempel, reiste i tidsmaskin, seilte på et stort skip og så hvordan de malte kakaobønner til pulver + mye mye mer! Veldig morsomt, Freia har vært skikkelig flinke til å lage et lite eventyr inne i fabrikken sin! 
  Jeg tok på lakris og maaasse spragleknas, vet ikke hva det egentlig heter, men sånn som knitrer og popper i munnen! 

  Rikke og meg på camping I kvikk lunsj land.

  Rikke som sjokoladepike

  Sjokoladen min! Its so good, its Bealicious, hihi. 

  Siden jeg bor like ved Freia fant jeg ut at det var like greit å bare ta en kjapp tur hjem for å skifte ut av jobbklær og freshe meg opp litt, så jeg slapp å drasse på en svær sekk hele kvelden. Det tok litt lenger tid enn jeg trodde, men da jeg endelig var klar og følte meg som en million, dro jeg til bursdagsbarnet hvor det var masse leker og sang, før en Hummer Limmo kom å hentet oss for å kjøre oss til kløøben. Haha herregud det høres jo egentlig helt sykt harry ut, men det var faktisk skikkelig gøy! Dj-en satt på masse gamle slagere, så alle kunne teksten og sang med, så det var sykt god stemning i limousinen! Kommer et innlegg om gårsdagens make up straks! Skal bare en tur på loppemarked først! 

   

  God søndag videre <3 
   

 • Publisert: 23.04.2017, 14:48
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • DEN MYSTISKE PAKKEN

 • Publisert: 22.04.2017, 11:44
 • Kategori: Blogg
 • Halloo! Nå har jeg vært på postkontoret og fått hentet den mystiske pakken! Det var ikke de nye skoene jeg hadde bestilt, det hadde vært litt vel amazing om de kom dagen etter at jeg bestilte kanskje? Men dét det var, var et par skibriller fra MAD Sports! De må jeg nok vente en liten stund med før jeg får brukt, nå som skisesongen dessverre er over.. Har de i sølv fra før av, men de ble skikkelig ripete i løpet av påsken, siden de dessverre havnet på gulvet og ble dyttet rundt..:/ Så da bestilte jeg nye i helt sorte! Gleder meg til å prøve de, men det blir som sagt en liten stund til!
  I dag skal jeg på jobb og så rett i bursdag, så vet ikke hvor mye jeg får blogget, men lover å gjøre mitt beste for å komme med noe i løpet av dagen, skal i hvert fall ta masse bilder så jeg kan vise dere i morgen! Vi skal nemlig til Freialand for å feire bursdag! Gleder meg! Meeen som de fleste jenter, har jeg absolutt ingenting å ha på meg... Closet full of clothes, but nothing to wear.. Høres det kjent ut? Og så er det litt stress siden jeg må pakke ned antrekk og sminke og tjo og hei før jeg drar på jobb, siden jeg må dra rett videre derfra, så jeg har ikke tid til å prøve masse forskjellige alternativer eller kjøpe noe nytt, og herregud livet er vanskelig!! Sorry borry for klaging, nå skal jeg slutte! Har pakket ned noe greier, så det får bare bli som det blir, skal i hvert fall lage meg en sykt digg sjokolade på Freia, så dagen blir bra uansett!

  Ha en god lørdag videre <3 

 • Publisert: 22.04.2017, 11:44
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • JEG KOM INN PÅ SKOLE!

 • Publisert: 20.04.2017, 08:38
 • Kategori: Blogg
 • Mornings! Tidligere i år søkte jeg på studiet interiør på Treider fagskole. Sendte inn opptaksprøvene for ca to uker siden, og nå fikk jeg et brev i posten: 

  "Gratulerer! Du er tildelt studieplass ved Treider Fagskoler sin utdanning Interiør i Oslo."

  Jippii! Så nå blir det interiørstudie til høsten! Gleder meg masse til å lære nye ting, og få muligheten til å være kreativ! Veldig spent på å se hva det faktisk går ut på. Jeg liker veldig godt klasseromsundervisning, syns det er gøy å rekke opp hånden og være aktiv i timen. Det er da jeg føler at jeg lærer mest. På BI er det store forelesningssaler med 300 elever, så man får ikke den samme gode klasseromsfølelsen. Så det skal bli godt å starte på en mindre skole, med et klasserom som passer bedre for meg! Kjenner du noen, eller skal du også starte der? Da hadde det vært kjempekoselig om du sa hei! 

  Ha en fin dag videre <3 

 • Publisert: 20.04.2017, 08:38
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • MONDAY

 • Publisert: 17.04.2017, 22:12
 • Kategori: Blogg
 • God kveld! Nå er jeg endelig hjemme etter kamp og middag. Lyn vant 3-1 over Tynset i første serierunde, så det er en god start på sesongen for norges beste lag! Det ble litt kjølig etterhvert, men med litt klapping og heiing så holdt man seg varm nok! Det var en spennende kamp, så lenge litt mørkt ut, men så klinte Lyn til og vant! Etter kampen tok vi turen til Mother India, som er norges første og eldste indiske restaurant! Maten var nydelig, så kan absolutt anbefale Mother India, det ligger på Bislett hvis du skulle ha lyst til å ta turen innom! Jeg spiste en kyllingrett med mango, yuum! Og likørglasert banan til dessert, enda mer yuum, for den smakte smør og kanel, og det er digg!! Spiste også en pølse og to vafler på kampen, så nå er jeg så mett at jeg ikke klarer å bevege meg, og skal bare nyte resten av kvelden på sofaen sammen med Maxi! 


  Ønsker dere alle en magisk kveld videre <3 
   

 • Publisert: 17.04.2017, 22:12
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • HEIA LYN

 • Publisert: 17.04.2017, 15:22
 • Kategori: Blogg
 • God "morgen"! I dag har jeg sovet leeenge, tatt en lang dusj og spist litt av påskeegget mitt! En ganske god dag så langt med andre ord! Nå er jeg på vei til Bislett for å ta en øl(brus for min del) med pappa, før vi skal på Lynkamp! Jeg spilte fotball for Lyn før, og var veldig fotballinteressert. Var på kamper hele tiden, men nå har det blitt noen år siden sist gitt! Så det skal bli gøy! Tror og håper jeg! Kommer sikkert til å fryse halvt ihjel for jeg har kledd meg altfor dårlig innså jeg da jeg gikk ut døren..


  En annen god ting er at nå er kameraet mitt ferdig og klart for henting! Så rett ned på Elkjøp i morgen for å hente det! Jippii!

   

  Heia Lyn!

 • Publisert: 17.04.2017, 15:22
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • MORNINGS WITH HIM..

 • Publisert: 08.04.2017, 13:51
 • Kategori: Blogg •  

 • Publisert: 08.04.2017, 13:51
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • BOO BOO KITTY

 • Publisert: 07.04.2017, 21:26
 • Kategori: Blogg
 • Yeey! Endelig er Maximilian hjemme igjen <3 Vi har feiret med å ligge på sofaen og chille skikkelig begge to! Jeg er det som heter fôrvert for han. Det vil si at jeg har fått han gratis, mot at jeg låner han ut til oppdrettere som bruker han i avl og utstilling. Han har bare vært med i en utstilling så langt, og da vant han B-) #stolt.  Vi har en 5 års avtale, og nå er det igjen ca 2,5 år. Maxi er av rasen britisk langhår, og han er så fin og snill! Maxi har mange mange små kattebabyer rundt omkring i Norge, og jeg ble bestemor til 7 stykk til for en uke siden! Det er utrolig koselig å ha han, han følger etter meg nesten overalt og vil alltid ligge på fanget mitt. Jeg fikk han da jeg bodde alene, og da ble jeg plutselig ikke så ensom lenger. Han kom faktisk hele veien fra Russland, så jeg syns han skulle ha et russisk navn, så han heter egentlig Fjodor Maximilian, oppkalt etter den russiske forfatteren Fjodor Dostojevskij, og Maximilian egentlig bare fordi jeg syns det er fint! Men vi kaller han bare Maxi, eller boo boo kitty. Egentlig-egentlig så heter han Ducky Honey Holiday, det er oppdrettsnavnet hans, men syns ikke det var så veldig cool..


  Han ser skeptisk ut, men vi er bestevenner <3 

  Note to self: ikke bruk mørke bukser når du har Maxi på fanget.. 

 • Publisert: 07.04.2017, 21:26
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • FriYAY

 • Publisert: 07.04.2017, 08:16
 • Kategori: Blogg
 • Det er fredag, så hva skjer a? Det er helg. Det er ferie. Og kong Maximilian kommer endelig hjem igjen. Det er det som skjer! Siste dag med opplæring på jobb i dag, chill! Ferdig tidlig, så hente Maximilian og kose han ihjel! Maxi har vært å besøkt en lady cat for å spre sine vakre gener, og nå er jobben gjort. Kjenner at det skal bli så deilig å legge fra seg alt ansvar og alle bekymringer, bare være helt fri en liten stund nå. Jeg trenger fri og endelig kommer det. Reise til fjells og få frisk luft i lungene, endelig klare å puste. Slippe å sette på alarm for i morgen, og endelig få en god natts søvn. Plutselig ble det skyfri himmel og ikke en eneste bekymring i horisonten. På med partyhatten og dans deg inn i helgen sammen med meg!

 • Publisert: 07.04.2017, 08:16
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Torsdag

 • Publisert: 06.04.2017, 08:32
 • Kategori: Blogg
 • Good morning! Torsdag allerede! Shitt, jeg kan ikke tro hvor fort denne uken har gått! 

  Processed with VSCOcam with m5 preset
  Dette er meg, som lurer på hvor uken ble av, men er sykt glad for at den har gått fort! Har vært all work and no play denne uken, så jeg er sliten og mer enn klar for helg og påskeferie! Gleder meg til å spenne skiene på bena og cruise nedover bakken! Det ryktes at føret ikke er sånn veldig mye å skryte av, men man får gjøre det beste ut av det! Tenkte å lage quiz og påskerebus for de andre jeg skal til fjells med, så håper de blir glad for det! Eller så elsker jeg brettspill, så tenkte å ta med noen, og da har man jo noe å gjøre før man stikker på afterski hvis ikke skiføret er bra nok! Herregud jeg gleder meg! 

 • Publisert: 06.04.2017, 08:32
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • MOOD

 • Publisert: 05.04.2017, 12:15
 • Kategori: Blogg
 • Processed with VSCOcam with hb1 preset
  Maximilian aka Ducky Honey Holiday
   

 • Publisert: 05.04.2017, 12:15
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • NY JOBB

 • Publisert: 04.04.2017, 13:15
 • Kategori: Blogg
 • I dag er første dag i ny jobb! I am so excited! En interiørbutikk på Majorstuen. Jeg er så glad for at jeg fikk jobben, og gleder meg masse til å komme i gang! Har fulgt dem på Instagram en god stund, og alltid tenkt at de har så utrolig mye fint der. Så da de la ut at de søkte etter en ekstra ansatt, kastet jeg meg over tastaturet og skrev en søknad med en gang! Og etter noen runder med intervjuer så valgte de meg, jippii!! All lønnen kommer til å gå rett tilbake til butikken da hihi.. 

  Minn meg på å kneppe igjen skjorten før jeg drar på jobb.

 • Publisert: 04.04.2017, 13:15
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • WEEK END - WEEK BEGIN

 • Publisert: 02.04.2017, 19:13
 • Kategori: Blogg

 • Hvorfor går helgen alltid så fort, og ukedagene så sakte?

  Men! Denne uken starter jeg i ny jobb, så kommer til å ha masse å gjøre, så tiden går nok fort! Og så er det bare denne uken, så er det påskee! Jeg gleder meg såå mye!! Noen venninner, kjæresten min og noen venner av han har leid en leilighet i Trysil søndag-søndag i påsken. Det blir kjempegøy! Har vært i Trysil i påsken de to siste årene, men dette er første gang jeg får vært der hele uken. Så nå får vi masse tid til å stå på ski, nyte det (forhåpentligvis) herlige påskeværet og allsang på afterski! Gleder meg spesielt til skjærtorsdag, for da er det 80-s tema! Har kjøpt inn 80-s skidress, tilbehør og selvfølgelig raske shades, så det blir brraa! Jeg har alltid stått på ski, men kjæresten min er snowboarder, så han fikk meg til å prøve det en gang i fjor, og det var ganske gøy! Så da jeg var i Sverige med noen venninner forrige uke(for å kjøpe masse bacon hihi) fant jeg et skikkelig billig snowboard, så måtte bare slå til på det! I år skal det altså shreddes på både brett og ski! 

   

  Wish me luck!

 • Publisert: 02.04.2017, 19:13
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • DA BLOGGER VI DA

 • Publisert: 30.03.2017, 02:13
 • Kategori: Blogg
 • Første innlegg, herregud så skummelt.. Jeg har lenge hatt lyst til å blogge, og har vurdert å starte flere ganger, men alltid vært redd for hva de rundt meg kommer til å si og tenke. Men jeg trenger et sted der jeg kan skrive og gjøre det jeg vil, få utløp for følelser og dele erfaringer fra livet. Nå er tiden inne, og jeg skal gjøre det jeg har lyst til. Nyttårsforsettet for 2017 var å gi mer faen! Så det er nettopp det jeg skal gjøre, og bare kjøre på! 

   
  Så ja, da blogger vi da!
 • Publisert: 30.03.2017, 02:13
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer