hits

Beatrix Goovaerts

Instagram: beatrix.gf

Do it yourself

 • Publisert: 10.02.2018, 10:27
 • Kategori: DIY - Do it yourself
 • Good morning!

  Endelig frihelg! Helt sykt deilig å kunne sove ut. Det aller diggeste er å ikke måtte sette på alarm, aahh du skjønne frihet som jeg har savnet deg♥ Jeg elsker jobben min, men å ha et par dager fri er aldri feil. Nå skal det pyntes og rigges opp til fest hjemme, i kveld skal jeg nemlig feire bursdagen min! Jippii, det blir gøy! Jeg pleier vanligvis å ha antrekk til sånne type ting klart laang tid i forveien. Nå har jeg slitt skikkelig. Skapet fult av klær, men ingenting å ha på. Jeg er vel ikke den eneste med det problemet? Det er et par bukser fra Weekday jeg har siklet på en stund, jeg har vært innom alle butikkene og ringt flere ganger, men de får de aldri inn, aaahhh! Tror aldri jeg har jobbet så hardt for å prøve å få tak i et plagg før, haha! Synes de er skikkelig casual cool, elsker den lille splitten nederst, og så er de perfekt "skinnyloose" som jeg liker å kalle det. 

  Bildet er lånt fra weekday.com

  Hva gjør man når man ikke finner det man vil ha? Da mekker man det sjæl! Jeg fant noen bukser på H&M, som var ganske fine som de var, men ville bare gjøre en liiiten endring for å få de klare for party! Sånn så de ut før: 

  Ble litt ivrig så hadde allerede snittet opp det ene buksebenet før jeg kom på at jeg kanskje burde ta før-bilder, sorri! Jeg synes de var litt for korte, men det var heldigvis en del stoff å gå på her. Da var det enkelt å snitte opp sømmene nederst, stryke bort kanten fra den originale bretten, og gjøre buksebena noen cm lengre. 

  Sånn ble de da jeg var ferdig:

  Ikke så veldig mye hokuspokus, gjorde de rett og slett bare litt lenger. Har dessverre ikke symaskin, så det kunne sikkert vært gjort penere, men alt i alt sier jeg meg fornøyd. Synes de ble mye kulere med en gang, det er ikke så mye som skal til! Liker så godt basisplagg som har en liten twist, som i dette tilfellet blir splitten nederst. Det gir antrekket det lille ekstra.

  Har alltid synes det er så gøy å sy og gjøre om på ting, så det blir akkurat som jeg vil ha det, eller i hvert fall nesten. Det finnes et hav av inspirasjon, man kan for eksempel se på kule kontoer på Instagram, magasiner, blogger og overalt man finner bilder egentlig. Hvis man ser noe man liker, så kan man kanskje finne et plagg i skapet som ligner eller har potensial, og sy det om, eller kjøpe stoff og sy fra bunnen! Det er fort gjort å lese Elle, Costume eller andre motemagasiner og drømme seg bort i alle de lekre designerplaggene. Når man er ballin on a budget, så har man ikke alltid råd til å bruke tusenvis av kroner på en genser, skjorte eller bukse. Da er det helt supert å bare fikse det selv! Jenny Skavlan er kjempeflink, så se gjerne til henne for inspirasjon. Jeg kommer til å dele flere og mer detaljerte DIYs etterhvert, så kom gjerne med innspill til hva du kunne tenke deg å se!

  Resten av bursdagsantrekket har jeg ikke bestemt meg for enda, men finner vel på noe, så kikk gjerne innom bloggen senere for å se hele antrekket. Nå skal jeg ut å kjøpe ballonger og annet bursdagsdilldall!

  Nyt lørdagen videre ♥

 • Publisert: 10.02.2018, 10:27
 • Kategori: DIY - Do it yourself
 • 2 kommentarer