hits

Beatrix Goovaerts

Instagram: beatrix.gf

ICELAND CALLING

 • Publisert: 20.02.2018, 15:06
 • Kategori: Reise
 • Hello hello!

  Mamma og jeg har en tradisjon som vi startet for noen år siden, at hver gang vi fyller et rundt år til sammen, så drar vi på tur. Synes det er så gøy, og en hver unnskyldning for å reise og oppleve nye steder og kulturer er jeg med på! Da vi ble 50 år til sammen var vi i Paris, 60-års turen gikk til Milano og da vi ble 70 år til sammen var vi i Roma. Her er noen bilder fra Roma i 2015, med Colosseum og Vatikanet i bakgrunnen. 

         

  I år, eller egentlig i fjor, ble vi 80 år til sammen, så nå skal vi til Island! Jeg gleder meg masse masse! Har aldri vært der før, men alltid hatt lyst til å dra dit. Husker en gang for lenge lenge siden da pappa hadde vært der, og fortalte han at McDonalds på Island kaller milkshake for McMjølkerister. Haha, dette er seriøst kjempelenge siden, men jeg husker det fortsatt som om det var i går! Må vel ta en tur innom McD for å se at det faktisk stemmer. Vi skal være der torsdag til søndag, og mamma har laget et skikkelig program for oss. Det blir kjempebra og jeg gleder meg til å se den fantastiske naturen og alle severdighetene Island har å by på! 

  Vi reiser torsdag morgen og drar rett fra flyplassen til Blue Lagoon, hvor det venter deilig massasje etterfulgt av god lunsj. Har hatt en del vondt i ryggen den siste tiden, så skal bli ordentlig godt å bli knadd litt! De andre dagene skal vi innom Gullfoss, Alltinget og se geysirer. Det blir så gøy å se alt man har sett på bilder og i filmer på ekte! 

  Sjekker stadig vekk innom pent.no for å se værmeldingen. Det er alltid greit før man skal reise, for å få en liten pekepinn på hva man burde pakke med seg. Det er meldt fra -1 til 7 plussgrader, så det er ikke så kaldt, men det er visst en god del mer vind der, enn her i Oslo. Så både varme og vann- og vindtette klær skal pakkes med!

  Legg meg gjerne til på snapchat (bellattrixx) for å se mer fra turen, eller følg meg på Instagram for bilder fra turen og livet ellers. Nå skal jeg vaske litt her, så det er klart for visning om noen timer. Måtte dra hjem tidligere fra jobb i dag også på grunn av sykdom, så har bare ligget flatt ut siden jeg kom hjem og utsatt vasken lengst mulig. Håper virkelig formen er bedre i morgen, så jeg er klar for avreise torsdag morgen.

  God tirsdag videre <3 

   

 • Publisert: 20.02.2018, 15:06
 • Kategori: Reise
 • 3 kommentarer
 • BIRTHDAY WEEKEND!

 • Publisert: 19.02.2018, 23:40
 • Kategori: Oppussing
 • Juhuu!

  God mandag kveld! Long time no blog! Har hatt så mye å gjøre med jobb og leilighetssalg og alt annet, så bloggen har ikke vært på prioritetslisten. Februar har kommet godt i gang, noen dager har gått og noen dager kommer. Februar er en av mine favorittmåneder, fordi søndag den 25 har jeg bursdaaag! Jippi! Feiret forrige helg, for da hadde jeg frihelg og det passet fint å ta det ta. Hadde en kjempekoselig feiring med masse gode venner<3 Håpløs som jeg er, tok jeg ikke et eneste bilde, så får dessverre ikke vist dere hele bursdagsantrekket, vet det var noen som var nysgjerrige på det, haha! Var ikke så veldig spennende tho, buksene i forrige innlegg og en hvit skjorte. Det var en fin kveld, og det er ikke så ille å bli eldre med så gode venner! 

  Oppussingen går stadig fremover, og det er så gøy å se! Alle vegger som skal ned er revet, og nye er satt opp. Nå har jeg et mye bedre bilde av hvor store rommene faktisk blir, og det gjør det litt lettere å tenke på farger og innredning. Gipsplater er kommet opp på veggene, så den gamle strien er borte, haha yes! Gulvet blir støpt i løpet av uken, så alt skal bli på samme nivå, så det ikke blir noen lister. Har også valgt gulv, Pergo Sensation i Kysteik. Tror det blir  pent med de gammeldagse detaljene med rosett og stukkatur i taket, gulv med litt kvist og tekstur som en kontrast mot det mer moderne kjøkkenet og de mørke fargene på veggene. 

  Har vurdert og revurdert alle fargevalgene så nå er jeg nesten like usikker som i starten igjen, haha! Fargen på kjøkkenet er bestemt, som den har vært siden før vi kjøpte leiligheten, men resten er litt fritt vilt akkurat nå!

  Litt kaotisk bilde, men dette er veggen kjøkkenet skal være på, og så blir badet bak. Det har kommet opp gipsplater siden dette bildet ble tatt, så det ser mye bedre ut nå. Ahh jeg gleder meg så mye til vegger og gulv, alt av det elektriske og vann og avløp og alt det der på plass, og det bare er det estetiske igjen. Thats when the fun begins! 

  Har vært i skikkelig dårlig form i dag, så måtte dra hjem tidligere fra jobb. Har bare ligget i sengen siden jeg kom hjem, så denne dagen har ikke vært så veldig produktiv. Håper formen er bedre i morgen, for da er det klart for (forhåpentligvis) siste visning. Vi har heldigvis vært flinke til å holde det ryddig mellom hver visning, men litt støvsuging og vasking må til. Begynner å bli litt lei av å måtte bære ting opp og ned fra boden hele tiden, så kryss fingrene for oss! Nå må jeg pusse tennene og studere innsiden av øyelokkene, så jeg er klar for en ny dag i morgen! 

   

  Lots of love, B <3 

 • Publisert: 19.02.2018, 23:40
 • Kategori: Oppussing
 • 2 kommentarer
 • Do it yourself

 • Publisert: 10.02.2018, 10:27
 • Kategori: DIY - Do it yourself
 • Good morning!

  Endelig frihelg! Helt sykt deilig å kunne sove ut. Det aller diggeste er å ikke måtte sette på alarm, aahh du skjønne frihet som jeg har savnet deg♥ Jeg elsker jobben min, men å ha et par dager fri er aldri feil. Nå skal det pyntes og rigges opp til fest hjemme, i kveld skal jeg nemlig feire bursdagen min! Jippii, det blir gøy! Jeg pleier vanligvis å ha antrekk til sånne type ting klart laang tid i forveien. Nå har jeg slitt skikkelig. Skapet fult av klær, men ingenting å ha på. Jeg er vel ikke den eneste med det problemet? Det er et par bukser fra Weekday jeg har siklet på en stund, jeg har vært innom alle butikkene og ringt flere ganger, men de får de aldri inn, aaahhh! Tror aldri jeg har jobbet så hardt for å prøve å få tak i et plagg før, haha! Synes de er skikkelig casual cool, elsker den lille splitten nederst, og så er de perfekt "skinnyloose" som jeg liker å kalle det. 

  Bildet er lånt fra weekday.com

  Hva gjør man når man ikke finner det man vil ha? Da mekker man det sjæl! Jeg fant noen bukser på H&M, som var ganske fine som de var, men ville bare gjøre en liiiten endring for å få de klare for party! Sånn så de ut før: 

  Ble litt ivrig så hadde allerede snittet opp det ene buksebenet før jeg kom på at jeg kanskje burde ta før-bilder, sorri! Jeg synes de var litt for korte, men det var heldigvis en del stoff å gå på her. Da var det enkelt å snitte opp sømmene nederst, stryke bort kanten fra den originale bretten, og gjøre buksebena noen cm lengre. 

  Sånn ble de da jeg var ferdig:

  Ikke så veldig mye hokuspokus, gjorde de rett og slett bare litt lenger. Har dessverre ikke symaskin, så det kunne sikkert vært gjort penere, men alt i alt sier jeg meg fornøyd. Synes de ble mye kulere med en gang, det er ikke så mye som skal til! Liker så godt basisplagg som har en liten twist, som i dette tilfellet blir splitten nederst. Det gir antrekket det lille ekstra.

  Har alltid synes det er så gøy å sy og gjøre om på ting, så det blir akkurat som jeg vil ha det, eller i hvert fall nesten. Det finnes et hav av inspirasjon, man kan for eksempel se på kule kontoer på Instagram, magasiner, blogger og overalt man finner bilder egentlig. Hvis man ser noe man liker, så kan man kanskje finne et plagg i skapet som ligner eller har potensial, og sy det om, eller kjøpe stoff og sy fra bunnen! Det er fort gjort å lese Elle, Costume eller andre motemagasiner og drømme seg bort i alle de lekre designerplaggene. Når man er ballin on a budget, så har man ikke alltid råd til å bruke tusenvis av kroner på en genser, skjorte eller bukse. Da er det helt supert å bare fikse det selv! Jenny Skavlan er kjempeflink, så se gjerne til henne for inspirasjon. Jeg kommer til å dele flere og mer detaljerte DIYs etterhvert, så kom gjerne med innspill til hva du kunne tenke deg å se!

  Resten av bursdagsantrekket har jeg ikke bestemt meg for enda, men finner vel på noe, så kikk gjerne innom bloggen senere for å se hele antrekket. Nå skal jeg ut å kjøpe ballonger og annet bursdagsdilldall!

  Nyt lørdagen videre ♥

 • Publisert: 10.02.2018, 10:27
 • Kategori: DIY - Do it yourself
 • 2 kommentarer
 • De perfekte gavene til morsdag og Valentines Day!

 • Publisert: 08.02.2018, 12:35
 • Kategori: Tips
 • Hei hei!

  På søndag er det morsdag, og bare noen dager senere er det tid for årets store kjærlighetsdag, nemlig Valentines Day! 

  Jeg syns selvfølgelig at min mamma er den beste mammaen i heeele verden! Hun har lært meg så mye, både om livet og om meg selv, og selvfølgelig om mange andre nyttige ting. Vi snakker sammen nesten hver dag, og jeg vet at jeg alltid kan ringe henne, uansett hva det måtte være. Hun har gitt meg så mye, og da mener jeg ikke bare gaver, men visdom og støtte, så jeg vil så gjerne vise henne at hun betyr mye for meg og da er jo morsdagen en perfekt anledning!

  Det er ikke bare moren min som er den beste i hele verden, Lars er selvfølgelig den beste kjæresten! Han er så snill, og det at noen er snille skal man aldri ta for gitt. I tillegg til å være min samboer og kjæreste er han min beste venn, og jeg kan alltid snakke med han om alt, han betyr alt for meg♥

  Det enkle er ofte det beste, og man trenger ikke å ha et stort budsjett for å glede andre. Hjemmelagde kort og gaver er ofte ekstra hyggelig å motta, syns jeg. For meg så betyr det at noen er glad nok i deg til at de vil bruke tid på å lage noe til akkurat deg. Er det noen du er glad i, så sett deg ned med penn og papir! Skriv en hyggelig hilsen, et kjærlighetsbrev eller kanskje et lite dikt? Klipp og lim bilder fra magasiner, aviser eller lignende. La malekosten svinge seg over et lerret. slipp fantasien løs og la kreativiteten få fult utløp! Og du, det trenger ikke bli perfekt, det viktigste er at det er laget med kjærlighet.

  Det er kanskje ikke alle som syns hjemmelaget er like koselig som meg, så jeg har samlet noen andre gaveideer under her. Det meste passer til både kvinner og menn, gutter og jenter.

  Øyemaske og putetrekk i 100% mulberrysilke fra Branché. Disse har jeg skrevet om her på bloggen før, da jeg kjøpte det til meg selv. Supermyke, glatte og gode! Silke er virkelig et magisk produkt fra naturen, og gir liv til frasen "Beauty sleep." Silke hjelper blant annet til med å forebygge rynker, øke fuktigheten i huden, samt at det bidrar til å skape mindre friksjon mot håret, som kjent fører til frizz og floker. Både putetrekk og øyemask finnes i 11 forskjellige farger, så de fleste skal nok finne noe som faller i smak. Jeg kan love at både mor og din V-day date kommer til å digge disse! (Vet du hva Lars og Kim Kardashian til felles? De begge eelsker øyemaskene fra Branché) Disse finner du HER.

  Eller hva med en kul vase som hinter til at det kanskje er på tide å kysse litt? Vasen på bildet heter Gala round vase, og den finner du HER. Suppler gjerne med friske røde roser til ditt hjertes utkårede, eller kanskje noen vakre tulipaner til mor? Mr & Mrs. Muse mug, his and hers mug med bart og lepper, HER. Alt er fra Jonathan Adler.

  Verdens søteste tøfler med kaninører og liten dusk😍 Disse finnes også i rosa, og kommer i en søt liten pung med matchende øyemaske:

  Jeg har disse i rosa, og de er superdigge, og som sagt; they are so freakin cuuute! Disse finner du HER.

  Overrask den du er glad i med frokost! Enten på sengen, eller dekk på bordet med litt deilig bakverk, godt pålegg, tenn et lys og voila! Det er ikke så mye som skal til, med litt kjærlighet kommer man veldig langt.

   

  En opplevelse, noe man kan gjøre sammen er også veldig koselig! Pakk en kurv og dra på piknik. Nå som det er ganske kaldt ute, så kan dere legge et pledd på gulvet og ha piknik i stuen! Lars og jeg elsker å dra på kino, det er en hyggelig ting man kan gjøre sammen. Gi gavekort på massasje, det er alltid deilig! Er det noe du og mor pleide å gjøre sammen da du var yngre? Gjør det! Hadde dere en morsom første date? Dra tilbake og gjenopplev den! Ta en tur i skibakken eller nyt en frisk tur på langrenn sammen, pakk sekken med kvikk lunsj og pølser i termos. Nyt den friske vinterluften.

  Håper det var noen nyttige tips, og at det kanskje kan være til hjelp for noen som leter etter den perfekte gaven. Det er som sagt bare å slippe fantasien løs. Man trenger ikke å overøse hverandre med gaver, men gi hverandre gjerne litt ekstra oppmerksomhet, vis at du er glad i dem du er glad i. 

   

  Ønsker dere alle noen fine dager fylt med masse glede og kjærlighet ❤️

 • Publisert: 08.02.2018, 12:35
 • Kategori: Tips
 • 2 kommentarer
 • Oppussing - Dag 3

 • Publisert: 07.02.2018, 22:34
 • Kategori: Oppussing
 • Halloo!

  Da går nok en dag mot slutten. Har noen gode, og noen dårlige nyheter. Det viste seg at det var både stukkatur og rosett under taket som var senket, yay! Den dårlige nyheten er at de var skikkelig slitt og hadde smuldret opp flere steder 💔 Har undersøkt litt og det er veldig kostbart å reparere, så må nok bare ta det ned.. Det er skikkelig synd, for jeg syns det er så utrolig pent! Det som skjulte seg under taket har nok vært nydelig en gang i tiden, men så har det dessverre ikke blitt tatt ordentlig vare på. Får eventuelt se om det er noe man kan gjøre senere. Vet at det finnes rimeligere alternativer til gips, så kanskje vi setter opp noe sånt, så det blir litt mer gjennomført i alle rom. (Beklager bildekvaliteten, tatt med mobil)

  En god nyhet er jo at vi nå har klart å velge farger til hele leiligheten! Eller, hvis jeg kjenner oss rett, så kan det fort hende at det blir noen endringer, men trooor vi faktisk har klart å finne de perfekte fargene for vårt nye hjem. Hvilke farger som skal hvor får dere se senere, i mellomtiden skal dere få en liten sneak peak: Ka du tru? Blir det bra? Må nok kjøpe noen spann med testmaling og male noen teststrøk på veggene før det er 100% bestemt, men jeg tenker at dette må jo bli lekkert! Det går som dere ser mye i blått og grått med litt grønt i. Stoffet i bakgrunnen skal jeg bruke i et morsomt prosjekt som mamma skal hjelpe meg med, kommer mer om det senere! 

  Lars og jeg var en tur innom leiligheten tidligere i kveld og nå er alle veggene som skal bort revet ned. Det var så gøy å se, nå så det skikkelig stort ut! Så nå er det bare å glede seg til de får satt opp rammeverket for badet, for da kan man virkelig begynne å se hvordan det faktisk blir til slutt! Da vi var der i dag var det ikke noe lys der i det hele tatt, så fikk ikke tatt noen bilder dessverre, men skal nok få tatt det snart. Det er ikke så veldig mye å ser der akkurat nå da. Er bare tomme rom, masse støv og litt diverse arbeidsverktøy, så tenker at det kanskje er litt mer spennende med bilder når det har kommet litt lenger.

  Ah, dere, jeg sliter så mye med å velge innredningen til badet! Det blir mye grått, så jeg vet ikke om jeg skal velge noe grått, eller kanskje hvitt for å få en kontrast mot det mørke, eller kanskje jeg skal ta noe med treverk for å blande det naturlige med det industrielle? Syns det er skikkelig vanskelig å bestemme seg. Det finnes jo så sykt mange forskjellige baderomsmøbler, og den ene er lekrere enn den andre. Decisions decisions.. Vil jo så gjerne at det skal bli perfekt når man først bygger et bad fra grunnen av! 

  Jaujau, nok babbel fra meg i kveld. Nå skal jeg bare slappe av i godstolen min, bena på bordet og nyte kvelden, før det er leggetid. Ønsker dere alle en god kveld videre <3 

   

   

 • Publisert: 07.02.2018, 22:34
 • Kategori: Oppussing
 • 1 kommentarer
 • Oppussing - Dag 1

 • Publisert: 05.02.2018, 23:52
 • Kategori: Oppussing
 • God kveld!

  Nysgjerrig som jeg er bestemte jeg meg for å svinge en tur innom den nye leiligheten etter jobb, bare for å ta en liten titt på hvordan det så ut, og for å se hvor langt de var kommet.  Dette var synet som møtte meg! Haha, jeg bare oi!! Da jeg kom inn døren. Her har det skjedd en hel del som dere ser! Akkurat nå ser det ut som en stall syns jeg, haha! Gangen var det eneste stedet det var ordentlig lys, så fikk ingen særlig gode bilder av de andre rommene. Alle gulvene var også fjernet, og det var gøy å se alle de gamle gulvene som har vært gjemt under! Det var masse forskjellige gulv, og i stuen var det et som så ut som gammel laminat eller noe lignende, med et mønster på som egentlig var ganske fint! Det er så gøy å se alle lagene i leiligheten, det er en liten reise i tid rett og slett. I morgen tiiidlig, zZzzZz.. skal jeg dra opp for å snakke med entreprenøren, så det blir spennende å høre om det er noe som har dukket opp eller om alt går etter planen. Håper selvfølgelig på sistnevnte! Det er så gøy å endelig være i gang! Det er en ganske utrolig følelse å få lov til å skape sitt eget drømmehjem. Kan skjønne at det ikke er så interessant for alle rundt meg å høre på meg snakke om det hele tiden. Det er i grunn derfor jeg heller skriver om det her på bloggen, for da får jeg utløp for alle tanker og ideer , og så kan de som vil følge med. Blir nok litt mer spennende etterhvert, når det begynner å nærme seg ferdig. Jeg gleder meg i hvert fall til det, og så håper jeg at noen kanskje syns det er litt gøy å følge med. Ønsker alle tips velkommen, så skriv gjerne til meg! Det er jo mye man kan gjøre feil, eller man kan bli litt revet med så det blir for mye av det gode! 

  Var innom en malingsbutikk og plukket med meg et fargekart før jobb, må jo begynne å tenke litt på hvilke farger vi skal ha på veggene! Det er èn farge jeg har har vært sikker på hele tiden, resten av veggene aaaner jeg ikke hvordan jeg vil ha! Det er jo så mange fine å velge mellom. Det eneste jeg vet er at jeg ikke vil ha så mye hvitt eller lyse farger, men samtidig vil jeg jo ikke at det skal bli for mørkt, så det gjelder å finne den perfekte kombinasjon mellom lys og mørke. Har du noen farger å anbefale? Send meg gjerne tips og bilder av fine farger! Har du kanskje en interiørblogg eller noe lignende? Send meg veldig gjerne link! Vil ha masse inspo! 

  Nå må jeg seriøst hoppe til køys, er ikke mange timene til jeg må stå opp og gripe dagen! Sov godt alle sammen!

   

  Blog u l8r<3 

 • Publisert: 05.02.2018, 23:52
 • Kategori: Oppussing
 • 6 kommentarer
 • monday monday

 • Publisert: 05.02.2018, 16:44
 • Kategori: Interiør
 • God mandag ettermiddag! 

  Jeg nevnte i går kveld at jeg selger leiligheten min, og det er så sykt spennende! Boligmarkedet nå er jo noe ganske annet enn hva det har vært de siste årene. Før var det jo ofte budrunder med flere interessenter som ga bud, så det var en del konkurranse og boliger ble gjerne solgt over prisantydning. Kravene for å få boliglån har blitt strengere, så nå får man kanskje ikke låne like lett, eller låne like mye som før. Så da blir det jo naturligvis et litt annet boligmarked. Jeg er utrolig spent på hva jeg ender opp med å få for leiligheten! Siden vi pusser opp, teller virkelig hver eneste krone! For når vi først skal totalrenovere så skal vi gjøre det ordentlig!

  Okei, litt reklame for min egen leilighet her nå, sorry not sorry. Det er siste visning på leiligheten i morgen kl 17-18, så det er bare å komme! Det blir (forhåpentligvis) en vill budrunde på onsdag, og jeg er så sykt spent og nervøs for hvordan dette kommer til å gå! Det er jo umulig å vite på forhånd! Her er noen bilder av min herlige leilighet med den seriøst BESTE beliggenheten på Grünerløkka! Her trenger man ikke gå langt for å finne en kul vintagebutikk, matbutikk, vinmonopol, leker, klær, you name it, alt du trenger + mye mer finnes på Løkka! (Alle bildene er hentet fra annonsen på Finn.no. Selve annonsen finner du HER, om det skulle være interessant å se mer.

  Haha sorry, føler meg som en eiendomsmegler her nå, men håper virkelig å finne noen hyggelige mennesker som vil ta over den fine leiligheten.

   

  God Mandag videre <3  

   

 • Publisert: 05.02.2018, 16:44
 • Kategori: Interiør
 • 4 kommentarer
 • New year, new home

 • Publisert: 05.02.2018, 00:30
 • Kategori: Blogg
 • Hallooo! 

  Håper alle har hatt en god start på 2018! For meg har det skjedd en del de siste månedene. New year, new hair, new home og masse annet new new! 

  Etter en laaang pause tenkte jeg nå å komme litt tilbake, har nemlig et veldig morsomt og spennende prosjekt på gang! Lars og jeg har nemlig kjøpt oss leilighet sammen! Eller vi har faktisk kjøpt oss et kontor, så for at det skal bli mulig å bo der må vi rive ned alt og bygge det opp igjen. Det blir så sykt gøy! Jeg elsker leiligheten og området vi bor i nå, men pusset ikke opp noe særlig da jeg kjøpte den, så har aldri følt at den er helt "meg" sånn stilmessig. Med denne skal det bli nøyaktig sånn jeg vil ha det! Lars skal selvfølgelig få lov til å komme med innspill og ideer han også, men han har sagt at jeg kan ta litt styringen. Snille Lars<3 

  Jeg ser alt veldig klart for meg i hodet, så jeg er sykt spent på hvordan det faktisk blir i virkeligheten, herregud jeg gleder meg så mye ææææhh!! Har leid inn noen flinke folk som skal hjelpe meg, og de begynner med å rive alt i morgen tidlig, og så er det bare å krysse fingrene for at det ikke dukker opp noen uhyggelige (og dyre:o) overraskelser, og at det blir et vakkert hjem!

  Her er noen før- bilder, alle hentet fra Finn.no annonsen:

  Som dere ser bærer det tydelig preg av at det har vært kontorer her, haha! Det blir nok noe ganske annet når vi er ferdige!

  Nydelig rosett og stukkatur i taket i både stuen og soverommet! Taket i rommet som skal bli kjøkken er senket, så håper vi finner det under der også når vi hever taket igjen!

  Det fremtidige soverommet har en gammel vedovn, syns den er skikkelig kul, og tror den blir en skikkelig fin kontrast til den litt mer moderne og "rene" stilen leiligheten vil få! Det er også en annen variant i den fremtidige stuen, men den blir litt vel retro for min smak, så skal fjerne den og heller flytte denne inn i stuen.

  Dagens kjøkken! Her skal det bli en liten hybel vi skal leie ut, så si gjerne i fra om noen trenger et sted å bo i midten av mars! (med nytt og noe oppgradert kjøkken, hehe)

  Velkommen inn! 

  Kommer til å oppdatere bloggen med fremgang og litt sneak peaks etterhvert som det går fremover! Gleder meg til å vise dere! 

  Siden vi nå tenker å flytte videre så kan jeg vel kanskje legge ut vår nåværende leilighet her, kanskje noen som titter innom er interessert? trykk HER for å komme til annonsen på Finn.no. Som annonsen sier; Hjertet av Grünerløkka indeed! Her har vi hatt det så utrolig fint! Man har virkelig alt man trenger maks 5 min fra inngangsdøren! Vi hadde visning i dag, men fortvil ikke, det er en visning til på tirsdag, 6. februar kl 17-18, velkommen skal dere være :D 

   

  Ønsker alle en god søndag kveld/natt videre<3 

   

   

 • Publisert: 05.02.2018, 00:30
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer