hits

Beatrix Goovaerts

Instagram: beatrix.gf

Deez nutz

 • Publisert: 05.05.2017, 20:47
 • Kategori: Mat
 • Helluu! I dag tenkte jeg å unne meg noe digg, nemlig doughnuts! Det er noe av det beste jeg vet, men de man får kjøpt i norge er dessverre ikke så veldig digge.. Leste en artikkel for noen år siden at Dunkin Donuts skulle komme til Oslo, men har ikke sett eller hørt noe mer om det, så de gadd vel ikke likevel :( So sad.. Kanskje like greit sånn egentlig, med tanke på at det ikke er spesielt sunt hehehehe. Men i dag hadde Fryd pop up shop på Hendrix Ibsen på Vulkan, så da stoppet jeg innom der for noen D-nuts! Fryd er en liten doughnutbedrift som ikke har en egen butikk noe sted, så de har pop ups litt her og der, så da blir det jo litt ekstra gøy når man ikke helt vet hvor og når de popper opp neste gang! 
  Look at this!!! Omg jeg ville seriøst ha alle! Men begrenset meg til 5, er jo ikke så sunne disse nutsa dessverre. 

  Jeg tok (fra venstre med klokken) key lime pie, smore, cherry coconut og to salted caramel popcorn. NAMNAMNAM! Det var delish, so fresh and so clean! Key lime pie var den beste, skulle ønske jeg tok 10 av den omg. 

 • Publisert: 05.05.2017, 20:47
 • Kategori: Mat
 • 3 kommentarer
 • Hooded eyes makeup

 • Publisert: 04.05.2017, 18:10
 • Kategori: Make up
 • Hei dere! Jeg har det som heter hooded eyes, eller hengende øyelokk som det heter på norsk. Høres skikkelig pent ut ikke sant? Njaa.. Men sannheten er at det er kjempefint! Man får et litt eksotisk og annerledes utseende spør du meg, så hooded eye girls, we are beautiful! Noen kjendiser som har hooded eyes er Gigi Hadid, Jennifer Lawrence, Blake Lively og Kate Moss, for å nevne noen! Det betyr at man ikke har en tydelig global (crease) og det kan for mange derfor være vanskelig å legge øyeskygge og eyeliner på hooded eyes, siden det øvre øyelokket "henger" over det nedre øyelokket, hvis det gir noe mening? Jeg har prøvd mye forskjellig gjennom årene, mye ikke så fint, men føler nå at jeg har funnet noe som fungerer for meg, så håper at noen andre også kan få nytte av mine tips! Skal prøve å forklare så godt jeg kan steg for steg, og vise med bilder. Skjønner hvorfor folk lager filmer, veldig mye enklere å vise da. Før jeg begynte med øyeskyggen, tok jeg på hudsminke og preppet øynene med Mac Paint Pot i soft ochre og satt den med warm silk fra Jane Iredale, dette for å ha et godt underlag, og at øyensminken skal sitte godt og lenge. 


  Steg 1, Bruk en medium/mørk basefarge for å skape en global(crease). Det er denne som skaper hele basen for sminken, men ikke tenk på at den skal være perfekt. Hold øye åpent og se rett i speilet, og lag en linje litt over vippekanten, start innerst i øyekroken, så du får noe som ser ca ut som det på bildet over. Til dette bruker jeg en ganske tynn kost. 

  Steg 2. Bruk så en mørkere farge(eventuelt samme fargen som i steg 1 for en mer naturlig look), og blend denne inn i "globalen" du har laget, og ut i den formen du ønsker. Jeg liker veldig godt cat eyes, så jeg tar den utover i en slags V-form. Til dette bruker jeg en litt større kost enn i steg 1. 

  Steg 2. Da blir det sånn som dette. Det trenger ikke å være perfekt blendet ut riktig ennå, det gjør man i neste steg. 

  Steg 3. Jeg bruker så en fluffy børste til å påføre en lys skygge på innerste halvdel av øyelokket, også blende ut ujevne overganger. Jeg bruker her en med skimmer, men man kan selvfølgelig bruke en matt også. 

  Steg 4. Jeg bruker så en tynn kost med sort øyenskygge og lager en eyeliner langs vippekanten og ut i en liten vipp. Dette gjøres også mens øyet er åpent. 

  Steg 5. Så bruker jeg den samme kosten og øyenskyggen som i steg 2 og tar under øyet langs vippekanten. Det er selvfølgelig helt valgfritt, men jeg liker å gjøre det for en litt mer smoky look. 

  Steg 6. Ta på din favorittmascara og voilá! Du er ferdig! (sorry for trutmunnen, det bare ble sånn, hihi)

  Håper det var til noe hjelp! Det var dessverre ikke så veldig lett å vise helt nøyaktig hva jeg egentlig gjør gjennom bilder, men håper dere skjønner, og så er det selvfølgelig bare å komme med spørsmål, så skal jeg svare så godt jeg kan! :) Her er det kun fantasien som setter grenser, og man kan bruke alle mulige forskjellige farger, glitter, linere eller hva du enn måtte ønske! 

  Har laget en video til dere nå, men sliter litt med å importere den til macen... Men den kommer så fort som mulig! Håper dere skjønner hva jeg mener på bildene og forklaringen min i mellomtiden, og så er det som sagt bare å stille spørsmål! 

  Lykke til <3 

 • Publisert: 04.05.2017, 18:10
 • Kategori: Make up
 • 1 kommentarer
 • Ærlig og uredigert

 • Publisert: 04.05.2017, 15:12
 • Kategori: Om meg
 • Halloo! Det er noe jeg vil at dere skal vite, og det er veldig viktig for meg at dere vet det. Denne bloggen er min hobby, det er ikke noe jeg tjener penger på, det er noe jeg gjør kun for gøy. Alle produkter jeg har skrevet om hittil er produkter jeg er genuint fornøyd med, og det er min ærlige mening. Jeg kommer aldri til å anbefale et produkt, en tjeneste, et spisested, et kjerringråd eller noe annet, med mindre jeg faktisk mener at det er bra, eller bedre enn bra. Jeg er heller ikke redd for å fortelle når noe ikke står i stil med forventningene, og ikke fungerer som det skal. Mine positive anbefalinger og erfaringer kan ikke kjøpes. Det jeg vil med denne bloggen er å komme med gode tips og triks, anbefalinger og erfaringer som forhåpentligvis kan hjelpe dere som er så snille og titter innom min lille blogg! Vi har vel alle sittet og lurt på noe, og så googlet det og kanskje funnet et forum, en blogg eller en youtubevideo som hjalp oss? Jeg ønsker at denne bloggen skal bli et sted du kan komme til, og finne svar på det du lurer på. Og kanskje til og med finne svar på ting du egentlig ikke visste at du lurte på, eller tips som gjør at du får lyst til å prøve noe nytt! Jeg håper dere føler at dere kan stole på meg. Jeg vil at dere skal vite at det som publiseres her er både ærlig og uredigert. 

   

  -Beatrix

 • Publisert: 04.05.2017, 15:12
 • Kategori: Om meg
 • 0 kommentarer
 • 10 Ting du (kanskje) ikke visste om meg

 • Publisert: 04.05.2017, 00:10
 • Kategori: Om meg
 • Good morning! Siden dere ikke har hørt så mye fra meg på en stund tenkte jeg at jeg kunne fortelle litt om meg selv! Vet ikke hvor interessant det er, men da lærer dere i hvert fall noe om meg! 

  1. Jeg går ganske fort, og blir lett irritert når jeg havner bak noen som går sakte, spesielt hvis de blokkerer hele fortauet så man ikke kommer forbi, aaah så irriterende!
  2. Jeg har tidligere drevet med ballett(har faktisk danset i operaen), håndball, fotball, svømming, cheerleading, ridning, tennis og styrketrening. Fotball og ridning var det jeg drev med lengst. Sluttet med ridning på ungdomsskolen da fotball ble veldig seriøst, men røk dessverre korsbåndet i kneet så måtte slutte med fotball også.. Det er da man skulle ønske man fortsatte med ridning i stede for, si!
  3. Kjæresten min er 3 år yngre enn meg, men jeg er veldig ung til sinns (liker jeg å tro i hvert fall) og derfor passer vi veldig godt sammen til tross for aldersforskjellen, og vi ler sammen hver dag!
    
  4. Jeg har bursdag 25 februar, og er født i fiskene. Har nesten alltid bursdag i vinterferien, noe som var veldig kjipt på barneskolen, for da fikk jeg aldri hatt med kake på skolen, og jeg elsker kake
  5. Jeg eier ikke kontroll når det kommer til penger! Hvis jeg har litt mer enn forventet når jeg sjekker konto, så brenner det i lommeboken, akkurat som om jeg bare mååå bli kvitt hver eneste kr jeg har(noe som alltid er kjipt de siste dagene før lønn) Jeg sløser aaaalt for mye, så kom veldig gjerne med sparetips(!!!)
  6. Jeg eier heller ikke kontroll ved buffeer og koldtbord, spesielt dessert- og kakeavdelingen. Jeg kan spise enorme mengder pudding, kake, gele osv. Det finnes definitivt en ekstra dessertmage i denne kroppen!
  7. Jeg er veldig glad i katter, og Maximilian er min 4 katt. Han blir behandlet som en konge/baby, og jeg tror han liker det, for han følger etter meg hele tiden, så noe riktig må jeg jo gjøre!
  8. Jeg er veldig utålmodig. Foretrekker at ting skjer NU, og ikke om 5 minutter. Hater når folk sier "snart" "etterpå" "senere"...
  9. Mormoren min er fra Tyskland og Nederland, noe som vil si at jeg er 1/4 tysk og nederlandsk(+ 3/4 norsk), og det er derfor jeg heter Beatrix, fordi jeg er oppkalt etter den tidligere dronningen av Nederland! 
  10. Mitt favorittsted i hele verden (av de stedene jeg har vært) er Bali! Der er det bare så vakkert! Et helt magisk sted, jeg kan ikke beskrive det, men der fant jeg meg selv og min lykke(herregud så kleint å si?! Men det er sant, så jaja) Anbefaler alle å dra dit!! 
    

  Så det var 10 små ting, lærte du noe nytt om meg nå? Og er det kanskje noe du kjenner deg igjen i? 

   

 • Publisert: 04.05.2017, 00:10
 • Kategori: Om meg
 • 1 kommentarer
 • PAKKEPAKKEPAKKE

 • Publisert: 03.05.2017, 23:12
 • Kategori: Make up
 • Halloo! I det siste har jeg bestilt så mye fra nett føler jeg, altfor mye! Er jo helt blakk nå, så det blir noen litt kjipe uker frem til stipend..Woopsi! Men det er alltid gøy når det dumper små gaver fra meg, til meg, ned i postkassen! I dag fikk jeg en pakke fra Coverbrands! <-- De leverer alltid skikkelig kjapt, rett i postkassen!
  De hadde nemlig salg nå for litt siden! Kanskje de fortsatt har det når jeg tenker meg om? Jeg brukte i hvert fall muligheten til å fylle opp litt i sminkeskuffen min! Har hatt lyst på flere av produktene lenge, og siden det var så god pris på dem nå, så måtte jeg jo bare slå til! 


  Det jeg kjøpte er The Manizer sisters, som er tre highlightere en gull, en rosa og en bronzed. Nude Tude øyenskyggepalett med maange fine farger! Tror dette palettet kommer til å bli mye brukt! SexyMama anti-shine pudder, tenkte å ha det i vesken sammen med en liten kost, sånn at jeg kan matte ned huden min hvis den skulle bli blank i løpet av dagen(og det pleier den å bli) Og sist, men absolutt ikke minst; Smoke Balm øyenskyggepalett, som er perfekte farger å lage smoky eye med! Alt er fra The Balm. Gleder meg masse til å prøve ut alt! Jeg swatchet alle produktene i sted, og prøvde å ta bilde, men det blir så gult lys her på kvelden, så bildene ble ikke noe bra:/ Tar heller nye bilder til dere en annen dag! Tenkte å brukte Nude tude palettet til å lage noen 17. Mai looks til dere! Apropo 17. Mai, jeg må bare si det: det er min absolutt favorittdag i heeele verden! Alle er så glade, man kan spise masse pølser og is, drikke brus, synge og bare ha det skikkelig gøy og hyggelig fra morgen til kveld! Gleder meg syyykt mye! 
   

 • Publisert: 03.05.2017, 23:12
 • Kategori: Make up
 • 4 kommentarer
 • Første mai

 • Publisert: 01.05.2017, 16:06
 • Kategori: Blogg
 • Da var jeg endelig ferdig med tredagerskurset i praktisk økonomi og virksomhetsstyring, jippii! Har lært masse, så nå føler jeg meg mye mer klar for eksamen. Må nok jobbe litt til før jeg er helt klar, men nå er grunnlaget på plass i hvert fall! Etter kurset syklet jeg en tur bort til mamma, og hun disket opp med nyydelig lunsj og en aldri så liten goodiebag til den fattige studenten!

  Elsker Bysykkel! Det er så genialt konsept, og så får man litt mer trim enn om man bare tar trikk, buss og tbane, så jeg er en stor fan! Skulle ønske det var et bagasjebrett bakpå også da, for jeg får sjeldent plass til alt jeg har med meg i den lille kurven foran, hihi. 

  omnomnom


  Min lille goodiebag! Den inneholdt blant annet litt forskjellige kosttilskudd, moteblader, smykker og litt snacks. Så nå har jeg litt av hvert og kose meg med! Fikk også en digg morgenkåpe, som jeg helt sikkert kommer til å bo i mens jeg leser til eksamen, så det passet helt perfekt å få den nå! Tusen takk snille mamma <3 Nå sitter jeg bare i solveggen og nyter det deilige været vi er så heldige å ha i Oslo i dag! 

  Kos dere videre i det herlige været <3 

 • Publisert: 01.05.2017, 16:06
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer