hits

Beatrix Goovaerts

Instagram: beatrix.gf

LØRDAG

 • Publisert: 17.06.2017, 18:54
 • Kategori: Make up
 • Wii da var det endelig helg for meg også! Nå skal jeg i bursdag, til en venninne jeg ikke har sett på lenge, så det blir veldig koselig! I kveld gikk jeg for en litt smoky look med masse glød (As always) fikk ikke frem på bildene hvor fin Blow me out highlighteren fra Colourpop faktisk er, men jeg lover at den er amazing! Har på løsvipper i dag for første gang på lenge, så det føles helt sykt rart ut, haha!

   

  Håper alle får en fin lørdag kveld videre <3

 • Publisert: 17.06.2017, 18:54
 • Kategori: Make up
 • 4 kommentarer
 • COLOURPOP

 • Publisert: 15.06.2017, 21:57
 • Kategori: Make up
 • Helluu! I løpet av den triste og altfor lange eksamensperioden trøstet jeg meg med litt onlineshopping! Kosmetikkmerket Colourpop har 3 års jubileum i år, og har i den anledning satt sammen en birthday bag med masse fint! Så jeg måtte jo klikke hjem en slik en! Og mens jeg var på nettsiden deres fant jeg masse annet fint også, så det måtte jo også klikkes hjem, selvfølgelig! Bestilte i to omganger for å holde meg under tollgrensen på 350 kr, men det funket ikke helt, som du kan lese mer om lenger nede..
  Se så søt pose! Føler at jeg ikke kan kaste den siden den var så søt, men aner ikke hva jeg skal bruke den til da, haha!

  I posen var det 3 ultra glossy lips, 1 highlighter og 4 pressed eyeshadows, til den nette sum av 35$! God deal spør du meg!

  Åååh de er så fine!

  Cakewalk og The big 3 er holografiske, så de har litt forskjellige farger alt etter hvilket lys og i hvilken vinkel du ser på dem. Elsker ting som er holografiske, blir helt hypnotisert av å se på det!

  Samme øyenskyggene som over, men med blitz, så her kan du se at de holografiske har fått litt andre farger!

  Her er det jeg kjøpte jeg utenom birthday bagen! Et tomt palett til å ha single øyenskygger i, de festes med magnet, helt genialt for å samle alle favorittøyenskyggene i ett palett! Kjøpte også 2 highlightere og 3 øyenskygger. Den siste øyenskyggen(i den lille blå boksen) fulgte i en periode med gratis til alle som handlet over 10$.
  Over the moon er også holografisk, og herreguud, den er helt sykt fin! Disse bildene får absolutt ikke frem hvor utrolig fin den egentlig er! Blow me out fulgte med i birthday bagen, og Birthday cake er øyenskyggen man fikk i bursdagsgave!

  Samme som over, bare med blitz! Blow me out (nr 2 fra høyre) er min nye favoritt! Den er kjempefin til hverdag for å skape en naturlig og nydelig glød i kinnene! Highlighterene fra Colourpop er veldig gode å jobbe med, de føles ut som velour eller fløyel når man tar på de, skikkelig myke og gode, og de gir masse glow!

  Til sist er det disse 3 brune øyenskyggene! Fargene var ikke helt som det så ut som på nettsiden deres, så det var litt kjedelig, men jaujau! De var fine likevel, men passet ikke helt til det jeg tenkte å bruke de til dessverre. 

  Har handlet fra Colourpop flere ganger, og blir alltid fornøyd! De har veldig gode liquid lipsticks, og highlighterne er fantastiske!

  Alt dette og mye mye mer kan du kjøpe via nettsiden deres www.colourpop.com. Har også god erfaring med leveringstid, det pleier å ta ca en ukes tid å få det shippet til Oslo. Om du skal bestille derfra så anbefaler jeg å holde deg under tollgrensen på 350 kr, ellers må man betale ekstra når man henter ut pakken! Den rosa øyenskyggen som fulgte med var gratis, men de hadde skrevet på verdien på pakken, så verdien på den ene pakken min kom på ca 352 norske kr, og på grunn av de 2 kr over, så måtte jeg betale ca 250 kr i toll, så det var litt irriterende, men hva gjør man ikke for litt glitter i fjeset, si! 

   

 • Publisert: 15.06.2017, 21:57
 • Kategori: Make up
 • 3 kommentarer
 • Hooded eyes makeup

 • Publisert: 04.05.2017, 18:10
 • Kategori: Make up
 • Hei dere! Jeg har det som heter hooded eyes, eller hengende øyelokk som det heter på norsk. Høres skikkelig pent ut ikke sant? Njaa.. Men sannheten er at det er kjempefint! Man får et litt eksotisk og annerledes utseende spør du meg, så hooded eye girls, we are beautiful! Noen kjendiser som har hooded eyes er Gigi Hadid, Jennifer Lawrence, Blake Lively og Kate Moss, for å nevne noen! Det betyr at man ikke har en tydelig global (crease) og det kan for mange derfor være vanskelig å legge øyeskygge og eyeliner på hooded eyes, siden det øvre øyelokket "henger" over det nedre øyelokket, hvis det gir noe mening? Jeg har prøvd mye forskjellig gjennom årene, mye ikke så fint, men føler nå at jeg har funnet noe som fungerer for meg, så håper at noen andre også kan få nytte av mine tips! Skal prøve å forklare så godt jeg kan steg for steg, og vise med bilder. Skjønner hvorfor folk lager filmer, veldig mye enklere å vise da. Før jeg begynte med øyeskyggen, tok jeg på hudsminke og preppet øynene med Mac Paint Pot i soft ochre og satt den med warm silk fra Jane Iredale, dette for å ha et godt underlag, og at øyensminken skal sitte godt og lenge. 


  Steg 1, Bruk en medium/mørk basefarge for å skape en global(crease). Det er denne som skaper hele basen for sminken, men ikke tenk på at den skal være perfekt. Hold øye åpent og se rett i speilet, og lag en linje litt over vippekanten, start innerst i øyekroken, så du får noe som ser ca ut som det på bildet over. Til dette bruker jeg en ganske tynn kost. 

  Steg 2. Bruk så en mørkere farge(eventuelt samme fargen som i steg 1 for en mer naturlig look), og blend denne inn i "globalen" du har laget, og ut i den formen du ønsker. Jeg liker veldig godt cat eyes, så jeg tar den utover i en slags V-form. Til dette bruker jeg en litt større kost enn i steg 1. 

  Steg 2. Da blir det sånn som dette. Det trenger ikke å være perfekt blendet ut riktig ennå, det gjør man i neste steg. 

  Steg 3. Jeg bruker så en fluffy børste til å påføre en lys skygge på innerste halvdel av øyelokket, også blende ut ujevne overganger. Jeg bruker her en med skimmer, men man kan selvfølgelig bruke en matt også. 

  Steg 4. Jeg bruker så en tynn kost med sort øyenskygge og lager en eyeliner langs vippekanten og ut i en liten vipp. Dette gjøres også mens øyet er åpent. 

  Steg 5. Så bruker jeg den samme kosten og øyenskyggen som i steg 2 og tar under øyet langs vippekanten. Det er selvfølgelig helt valgfritt, men jeg liker å gjøre det for en litt mer smoky look. 

  Steg 6. Ta på din favorittmascara og voilá! Du er ferdig! (sorry for trutmunnen, det bare ble sånn, hihi)

  Håper det var til noe hjelp! Det var dessverre ikke så veldig lett å vise helt nøyaktig hva jeg egentlig gjør gjennom bilder, men håper dere skjønner, og så er det selvfølgelig bare å komme med spørsmål, så skal jeg svare så godt jeg kan! :) Her er det kun fantasien som setter grenser, og man kan bruke alle mulige forskjellige farger, glitter, linere eller hva du enn måtte ønske! 

  Har laget en video til dere nå, men sliter litt med å importere den til macen... Men den kommer så fort som mulig! Håper dere skjønner hva jeg mener på bildene og forklaringen min i mellomtiden, og så er det som sagt bare å stille spørsmål! 

  Lykke til <3 

 • Publisert: 04.05.2017, 18:10
 • Kategori: Make up
 • 1 kommentarer
 • PAKKEPAKKEPAKKE

 • Publisert: 03.05.2017, 23:12
 • Kategori: Make up
 • Halloo! I det siste har jeg bestilt så mye fra nett føler jeg, altfor mye! Er jo helt blakk nå, så det blir noen litt kjipe uker frem til stipend..Woopsi! Men det er alltid gøy når det dumper små gaver fra meg, til meg, ned i postkassen! I dag fikk jeg en pakke fra Coverbrands! <-- De leverer alltid skikkelig kjapt, rett i postkassen!
  De hadde nemlig salg nå for litt siden! Kanskje de fortsatt har det når jeg tenker meg om? Jeg brukte i hvert fall muligheten til å fylle opp litt i sminkeskuffen min! Har hatt lyst på flere av produktene lenge, og siden det var så god pris på dem nå, så måtte jeg jo bare slå til! 


  Det jeg kjøpte er The Manizer sisters, som er tre highlightere en gull, en rosa og en bronzed. Nude Tude øyenskyggepalett med maange fine farger! Tror dette palettet kommer til å bli mye brukt! SexyMama anti-shine pudder, tenkte å ha det i vesken sammen med en liten kost, sånn at jeg kan matte ned huden min hvis den skulle bli blank i løpet av dagen(og det pleier den å bli) Og sist, men absolutt ikke minst; Smoke Balm øyenskyggepalett, som er perfekte farger å lage smoky eye med! Alt er fra The Balm. Gleder meg masse til å prøve ut alt! Jeg swatchet alle produktene i sted, og prøvde å ta bilde, men det blir så gult lys her på kvelden, så bildene ble ikke noe bra:/ Tar heller nye bilder til dere en annen dag! Tenkte å brukte Nude tude palettet til å lage noen 17. Mai looks til dere! Apropo 17. Mai, jeg må bare si det: det er min absolutt favorittdag i heeele verden! Alle er så glade, man kan spise masse pølser og is, drikke brus, synge og bare ha det skikkelig gøy og hyggelig fra morgen til kveld! Gleder meg syyykt mye! 
   

 • Publisert: 03.05.2017, 23:12
 • Kategori: Make up
 • 4 kommentarer
 • RIPAR

 • Publisert: 26.04.2017, 22:01
 • Kategori: Make up
 • God kveld! Nå har jeg fått testet ut Ripar Cover camouflage cream, og jeg vil bare starte med å si: denne fungerer! Jeg har prøvd i fargen RC 23.


  Som dere kan se på bildet under har jeg en del rødhet i kinnene, og jeg har foreløpig ikke funnet noen foundation som klarer å dekke det, uten å måtte bruke flere lag eller ta en god dose concealer over i tillegg. Jeg er ikke så fan av å bruke mange mange lag med hudsminke, så jeg har lenge vært på leting etter noe som er veldig drøyt og dekker med et lag, og nå dere! I present to you: Ripar Cover! Yes! Endelig! På bildene under har jeg brukt veldig lite produkt, og du kan allerede se hvor godt den dekker! 
  Bildene er 100% uredigerte, har ikke gjort noe som helst med dem, men det er to forskjellige lyskilder, for å vise dere hvordan det ser ut i forskjellig lys. Her har jeg som sagt brukt veldig lite, men dere ser jo hvor godt det fungerer, ikke sant? Jeg har brukt en fuktet beautyblender til å påføre, men man kan også bruke en kost eller fingrene, alt ettersom hvor du skal påføre og hvor mye dekk du ønsker. 

  Camouflage cream er paraben-, lanolin- og oljefri. Den passer for alle hudtyper, og lar huden puste, så den fint kan bli brukt hver dag uten fare for å irritere huden. Den er vann og svette resistent, og holder seg matt og fin hele dagen! Den kan dekke rødhet, vitiligo, pigmentflekker, acne, strekkmerker, blåmerker, poser under øynene, tatoveringer og arr, for å nevne noen av bruksområdene! Så for å avslutte samme sted som jeg startet: denne fungerer, og jeg kan trygt anbefale den til alle som ønsker et godt produkt som gjør det den lover! 

  Ha en god onsdagskveld videre <3 

 • Publisert: 26.04.2017, 22:01
 • Kategori: Make up
 • 6 kommentarer
 • Lucky me!

 • Publisert: 26.04.2017, 10:54
 • Kategori: Make up

 • Var så heldig å få disse produktene fra SOLPMU! Covermakeup fra Ripar og Lip plumper fra GrandeLips, skal teste de ut og lage noen filmer hvor jeg bruker produktene! Gleder meg til å teste! Har allerede prøvd den røde fra GrandeLips, og den prikker deilig på leppene, så føler at den har en effekt. Må teste den litt bedre før jeg kan gi en endelig dom, tok bare på bittelitt for å sjekke fargen. Så stay tuned for ei litta filmsnutt eller to, og tilbakemelding på hvordan jeg syns de fungerer! Er spesielt spent på Covermakeupen, da jeg har en del rødhet i kinnene. So far er det ingen foundationer jeg har prøvd som har klart å dekke det så mye som jeg ønsker, så krysser fingrene for at denne får jobben gjort! 
   

  God onsdag videre, og tenk at nå er det nesten snart helg! 

 • Publisert: 26.04.2017, 10:54
 • Kategori: Make up
 • 4 kommentarer
 • SMOKY

 • Publisert: 23.04.2017, 16:18
 • Kategori: Make up
 • Her er sminken jeg gjorde på meg selv i går. En smoky look med masse glød. Disse bildene ble tatt før jeg tok på meg noe på leppene, men jeg gikk for helt nude lepper, siden jeg hadde så mye fokus på øynene. Full liste over hvilke produkter jeg brukte lenger ned.


  Hvis du har lugg, eller bare ønsker å få håret bort fra ansiktet mens du sminker deg, men ikke vil få merker i håret etter hårklypen, kan du ta et lite stykke papir(jeg pleier å bruke dopapir) å legge mellom håret og spennen. Og når du tar den ut, så har du ingen merker i håret! 
  Produktene jeg brukte, i den rekkefølgen jeg brukte dem: 

            Hud

  • Milani perfect + conceal foundation og concealer, 02 Natural
  • Tarte maracujá creaseless concealer, fairly light neutral, for å dekke over rødhet i kinnene
  • Maybelline Instant anti-age concealer, light, for å lysne under øynene
  • Clinique blended face powder, 20 invisible blend, for å sette foundationen og concealer
  • Benefit Hoola bronzer, for å få en fin solkysset look og litt lett contouring
  • Sleek highlighter palette, solstice, for glød på kinnbena, under bryn, langs neseryggen og overleppen
  • Kicks baked blush, for friske, rosa kinn

   

          Øyne

  • Chanel perfect brows øyenbrynspalett, 20 brun, for å definere og forme brynene
  • L´Oréal brow artist plumper, medium/dark, for å sette brynene på plass
  • Mac Paint pot, soft ochre, som base for øyeskyggen
  • Jane Iredale Purepressed base, warm sienna, for å sette paint poten og base for øyeskyggen
  • Glo minerals Alloy eyes collection palett, cappuccino og enigma i globalen og blendet nedover ytterst på øyelokket, tuxedo som eyeliner
  • The Balm La Balmba palett, Samba innerst på øyelokket
  • Lancôme Grandiôse mascara, 01 sort, for lange og fyldige vipper
  • Nyx wonderpencil, 02 medium, på våtkanten nede for å åpne blikket

  Brukte Urban Decay all nighter setting spray, for at sminken skulle holde hele kvelden, og tåle både dansing og gode klemmer. 

 • Publisert: 23.04.2017, 16:18
 • Kategori: Make up
 • 6 kommentarer
 • LATE NIGHT MAKE UP SESSION

 • Publisert: 21.04.2017, 01:06
 • Kategori: Make up
 • God kveld i stuen! I dag har formen har vært dåårlig, så jeg har bare ligget i sengen eller på sofaen i hele dag. Fikk litt krefter i sted, så fikk testet ut noen av de nye tingene jeg fikk i posten i går! 

  • Milani conceal + perfect i fargen 02 Natural: Fargen var en del mer gul/orange da den kom ut av pumpen enn den ser ut på utsiden av flasken, så det var litt nedtur. Men den blendet godt ut og dekket greit, litt mindre dekk enn jeg hadde håpet på da, dessverre. Alt i alt er jeg ganske fornøyd med den. 

   

  • Maybelline instant anti-age concealer: Veldig praktisk og god påføringssvamp. Lett å få produktet ut, og veldig enkelt å blende ut jevnt. Den ga et fint og naturlig resultat, så denne er jeg veldig godt fornøyd med! Brukte den under øynene, og der fungerte den helt supert! Krysser fingrene for at de kommer med noen lysere varianter til Norge snart. 

   

  Nå har jeg hatt på meg sminken i ansiktet i noen timer, og den er enda matt og jevn, så det er veldig bra! Har også vasket hendene hvor jeg har tatt på litt av hvert produkt, og både concealeren og foundationen sitter fortsatt godt på hånden etter både vask og tørk med håndkle. Så begge to sitter godt, og det er jo et stort pluss! 


  Maybelline concealer til venstre og Milani foundation til høyre.

  • The Balm La Balmba øyeskyggepalett: Jeg liker alle fire fargene veldig godt. De lyse er ganske godt pigmentert, mens de mørke er litt mindre pigmentert, men gir fortsatt nydelig blå og sort/grønnskjær på huden. Alt i alt liker jeg dette palettet godt, og kommer garantert til å bruke alle fargene til forskjellige looks. Får en litt sånn mermaid-vibe av fargene, da jeg blandet de forskjellige fargene på øynene fikk jeg noen nydelige sjøfarger, så må bruke disse til å lage en mermaid look en gang! 


  Nederst til øverst: Tango, Samba, Merengue og Cha-cha.

  Fra venstre til høyre: Cha-cha, Merengue, Samba og Tango. Her ser du at Cha-cha og Tango er en god del mindre pigmentert enn de lyse fargene, men de gir fortsatt fin farge og kan lett bygges opp til mer intensive farger. Merengue og Samba er utrolig nydelige! Masse fint skimmer som synes på lang avstand! Kan fint bruke disse som highlightere også!


  Her er sminken jeg gjorde i dag. Her får dere også en liten titt på hvordan håret har blitt btw! Det ser ærlig talt bedre ut på dette bildet enn det gjør på ekte, men får håpe det går seg til! Jeg brukte heldigvis bare en glansvask, så fargen vil nok fade en god del etterhvert! I tillegg til produktene nevnt over brukte jeg:

  • Makeup revolution baked highlighter, på kinnbena for å få en gylden glød.
  • Too Faced better than sex mascara for lange og fyldige vipper.
  • Mac Pro Longwear Paint Pot, Soft Ochre, som primer på øyelokket før øyeskygge.
  • Chanel øyenbrynspudder, 20 Brun, for å definere brynene.
  • Clinique blended face powder, 20 invisible blend, løspudder for å sette foundation.
  • Benefit Hoola bronzer, for å få farge, glød og skape litt definisjon i ansiktet. 
  • Youngblood leppestift, Vamp, kjempelekker farge til leppene! 

   

  Nå må jeg vaske av meg sminken og hoppe til køys! Håper formen er bedre i morgen, for da skal jeg på jobb! Ønsker dere alle søte drømmer, og at dere finner den perfekte sovestillingen med en gang hodet treffer puten! 

  God natt <3 

   

  Jeg la merke til at dette innlegget ble helt merkelig på mobilen, så beklager det til dere som leser på mobil! :(

 • Publisert: 21.04.2017, 01:06
 • Kategori: Make up
 • 4 kommentarer
 • HVERDAGSSMINKE

 • Publisert: 03.04.2017, 19:36
 • Kategori: Make up

 • Til hverdags liker jeg å bruke lite eller ingen sminke, og holder meg gjerne til en naturlig look som tar mellom 5-8 minutter. Jeg bruker som regel litt concealer for å lysne under øynene, løs pudderfoundation for å jevne ut hudtonen, bronzer for å få litt glød og farge, og brynspudder for å definere brynene. Det er vel mest fordi jeg liker å sove så lenge som mulig om morgenen, og ikke rekker å sminke meg så mye, så jeg må holde det kjapt og enkelt. 


  Mine hverdagsfavoritter akkurat nå, det er concealer fra Nyx i 01 og 02, foundationpudderet fra Youngblood i fargen Neutral, Hoola bronzer fra Benefit, og brynspudder i fargen 20 Brun fra Chanel. Jeg foretrekker å gå uten mascara, hvis noen skulle lure på det, syns det er digg å ha muligheten til å gni seg i øynene, og så går det myye fortere og lettere å fjerne sminken igjen på kvelden!


  Kommer til å legge ut flere sminkelooks etterhvert, både til hverdag og fest, så bare å følge med! 
   

 • Publisert: 03.04.2017, 19:36
 • Kategori: Make up
 • 2 kommentarer