hits

Beatrix Goovaerts

Instagram: beatrix.gf

Jeg skulle ønske jeg hadde..

 • Publisert: 16.06.2017, 14:42
 • Kategori: Om meg
  • Selvkontroll, sånn at når jeg sier til meg selv at "i morgen skal du stå opp tidlig, trene og få noe ut av dagen" så gjør jeg det faktisk, i stede for å bli liggende i sengen til klokken 14, for å så bevege meg hele den lange veien til sofaen og bli liggende der å se på gossip girl til det er på tide å legge seg igjen. Sånn går nu dagan.
  • Selvkontroll del 2, så jeg klarer å stanse meg selv fra å spise alle kakene jeg ser, eller bruke opp alle pengene mine en uke før neste lønning. 
  • Støv på hjernen, så det alltid var pent, rent og ryddig hjemme hos oss. For jeg må ærlig innrømme at akkurat dét er det ikke alltid.. Vil ikke gå så langt som å kalle det et "bomba horehus" (noe fascinerende mange foreldre vet hvordan ser ut, am I right??) men jeg er litt redd for at noen plutselig skal komme uanmeldt på besøk for å si det sånn, hehe! 
  • En plan for livet. Hva skal jeg bli når jeg blir stor? Alltid syntes at de som har visst hva de vil bli siden de var små er så heldige! Jeg driver bare å surrer rundt føler jeg. Vet egentlig ikke helt hva jeg driver med, eller hvor jeg skal, men håper jeg er på vei dit! Getting there is half the fun, sa en klok mann(pappa) til meg en gang, så jeg får bare nyte det som skjer, og plutselig finner jeg vel ut av det!
  • En bestevenninne, ikke misforstå meg, jeg har mange veldig veldig gode venninner, men skulle ønske jeg hadde én beste-bestevenninne. En jeg kan fortelle alt til, og som vet hva jeg tenker uten at jeg trenger å si det, hvis dere skjønner hva jeg mener? 
  • Fotografisk hukommelse, eller egentlig bare en hukommelse som husker mer enn et nanosekund tilbake i tid. Kall meg Beatrix "Dory" Fjellstad, for denne hukommelsen er ikke lang! Det verste er på snapchat, når folk svarer 2 sek etter at jeg har sendt dem noe, og jeg ikke har sjangs til å huske hva jeg egentlig sendte, uansett hvor mye jeg vrir og vender på hjernen! Men det er vel kanskje flere som kjenner seg igjen i det?
  • God døgnrytme eller var et A-menneske, så jeg fikk noe ut av dagen! Legger meg gjerne etter 00 hver dag, og kan sove laaangt ut på dagen, med mindre jeg må stå opp for å dra på jobb eller noe. En gang i fjor hadde jeg plutselig skikkelig god døgnrytme i en ukes tid. Jeg stod opp i 6-tiden hver dag og rakk å gjøre masse før jeg la meg igjen senest 22! Skulle ønske jeg alltid hadde det sånn, da hadde jeg fått tid til så mye mer! 

   

 • Publisert: 16.06.2017, 14:42
 • Kategori: Om meg
 • 0 kommentarer
 • Ærlig og uredigert

 • Publisert: 04.05.2017, 15:12
 • Kategori: Om meg
 • Halloo! Det er noe jeg vil at dere skal vite, og det er veldig viktig for meg at dere vet det. Denne bloggen er min hobby, det er ikke noe jeg tjener penger på, det er noe jeg gjør kun for gøy. Alle produkter jeg har skrevet om hittil er produkter jeg er genuint fornøyd med, og det er min ærlige mening. Jeg kommer aldri til å anbefale et produkt, en tjeneste, et spisested, et kjerringråd eller noe annet, med mindre jeg faktisk mener at det er bra, eller bedre enn bra. Jeg er heller ikke redd for å fortelle når noe ikke står i stil med forventningene, og ikke fungerer som det skal. Mine positive anbefalinger og erfaringer kan ikke kjøpes. Det jeg vil med denne bloggen er å komme med gode tips og triks, anbefalinger og erfaringer som forhåpentligvis kan hjelpe dere som er så snille og titter innom min lille blogg! Vi har vel alle sittet og lurt på noe, og så googlet det og kanskje funnet et forum, en blogg eller en youtubevideo som hjalp oss? Jeg ønsker at denne bloggen skal bli et sted du kan komme til, og finne svar på det du lurer på. Og kanskje til og med finne svar på ting du egentlig ikke visste at du lurte på, eller tips som gjør at du får lyst til å prøve noe nytt! Jeg håper dere føler at dere kan stole på meg. Jeg vil at dere skal vite at det som publiseres her er både ærlig og uredigert. 

   

  -Beatrix

 • Publisert: 04.05.2017, 15:12
 • Kategori: Om meg
 • 0 kommentarer
 • 10 Ting du (kanskje) ikke visste om meg

 • Publisert: 04.05.2017, 00:10
 • Kategori: Om meg
 • Good morning! Siden dere ikke har hørt så mye fra meg på en stund tenkte jeg at jeg kunne fortelle litt om meg selv! Vet ikke hvor interessant det er, men da lærer dere i hvert fall noe om meg! 

  1. Jeg går ganske fort, og blir lett irritert når jeg havner bak noen som går sakte, spesielt hvis de blokkerer hele fortauet så man ikke kommer forbi, aaah så irriterende!
  2. Jeg har tidligere drevet med ballett(har faktisk danset i operaen), håndball, fotball, svømming, cheerleading, ridning, tennis og styrketrening. Fotball og ridning var det jeg drev med lengst. Sluttet med ridning på ungdomsskolen da fotball ble veldig seriøst, men røk dessverre korsbåndet i kneet så måtte slutte med fotball også.. Det er da man skulle ønske man fortsatte med ridning i stede for, si!
  3. Kjæresten min er 3 år yngre enn meg, men jeg er veldig ung til sinns (liker jeg å tro i hvert fall) og derfor passer vi veldig godt sammen til tross for aldersforskjellen, og vi ler sammen hver dag!
    
  4. Jeg har bursdag 25 februar, og er født i fiskene. Har nesten alltid bursdag i vinterferien, noe som var veldig kjipt på barneskolen, for da fikk jeg aldri hatt med kake på skolen, og jeg elsker kake
  5. Jeg eier ikke kontroll når det kommer til penger! Hvis jeg har litt mer enn forventet når jeg sjekker konto, så brenner det i lommeboken, akkurat som om jeg bare mååå bli kvitt hver eneste kr jeg har(noe som alltid er kjipt de siste dagene før lønn) Jeg sløser aaaalt for mye, så kom veldig gjerne med sparetips(!!!)
  6. Jeg eier heller ikke kontroll ved buffeer og koldtbord, spesielt dessert- og kakeavdelingen. Jeg kan spise enorme mengder pudding, kake, gele osv. Det finnes definitivt en ekstra dessertmage i denne kroppen!
  7. Jeg er veldig glad i katter, og Maximilian er min 4 katt. Han blir behandlet som en konge/baby, og jeg tror han liker det, for han følger etter meg hele tiden, så noe riktig må jeg jo gjøre!
  8. Jeg er veldig utålmodig. Foretrekker at ting skjer NU, og ikke om 5 minutter. Hater når folk sier "snart" "etterpå" "senere"...
  9. Mormoren min er fra Tyskland og Nederland, noe som vil si at jeg er 1/4 tysk og nederlandsk(+ 3/4 norsk), og det er derfor jeg heter Beatrix, fordi jeg er oppkalt etter den tidligere dronningen av Nederland! 
  10. Mitt favorittsted i hele verden (av de stedene jeg har vært) er Bali! Der er det bare så vakkert! Et helt magisk sted, jeg kan ikke beskrive det, men der fant jeg meg selv og min lykke(herregud så kleint å si?! Men det er sant, så jaja) Anbefaler alle å dra dit!! 
    

  Så det var 10 små ting, lærte du noe nytt om meg nå? Og er det kanskje noe du kjenner deg igjen i? 

   

 • Publisert: 04.05.2017, 00:10
 • Kategori: Om meg
 • 1 kommentarer
 • OM MEG

 • Publisert: 30.03.2017, 03:03
 • Kategori: Om meg
 • Hei! Mitt navn er Beatrix Goovaerts Fjellstad, jeg er 25 år gammel, født og oppvokst i Oslo. Jeg bor sammen med kjæresten min, og katten Maximilian. For tiden studerer jeg markedsføringsledelse på BI i Nydalen.

  Jeg har tidligere gått på Norsk frisørskole, og jobbet etter det som frisørlærling og makeup artist, jeg måtte dessverre slutte med det, da ryggen ikke taklet det. Jeg har tatt flere kurs i makeup, men er ellers selvlært! Det er veldig gøy å prøve ut og lære nye ting og trender innen makeup! Da jeg måtte slutte som frisørlærling var jeg veldig usikker på hva jeg skulle gjøre, hva skulle jeg bli når jeg ble stor liksom?

  Så da tok jeg et årsstudium i fitness, og ble sertifisert PT og kostholdsveileder. Det var kjempegøy og passet perfekt mens jeg fant ut av hva jeg ville! Var først et semester i Brasil, og så et semester på Bali. Bali var et så magisk sted at jeg ble igjen noen måneder etter at skolen sluttet, trengte mer tid for å utforske den vakre øyen og finne meg selv litt.

  Etter det startet jeg på markedsføringsledelse på BI, men fant ut ganske raskt at det kanskje ikke var helt det jeg ville likevel.. Men nå er jeg på 3. Året og er ferdig til sommeren. Nye spennende ting er planlagt til høsten!

  Jeg kjøpte min første leilighet i 2014, en liten ettroms på 25 kvadrat, uten bad(!!) Det var da jeg redesignet og pusset opp den at jeg skjønte at interiør, og det å ha muligheten til å være kreativ og skape noe, virkelig er noe for meg!

  Det er vel litt derfor jeg skriver denne bloggen også, for å dele tanker og ideer med de der ute som ønsker å følge med, og forhåpentligvis inspirere noen til å følge drømmen sin, og skape en fremtid man kan glede seg til.   - Beatrix
   

   

 • Publisert: 30.03.2017, 03:03
 • Kategori: Om meg
 • 0 kommentarer