hits

Beatrix Goovaerts

Instagram: beatrix.gf

BIRTHDAY WEEKEND!

 • Publisert: 19.02.2018, 23:40
 • Kategori: Oppussing
 • Juhuu!

  God mandag kveld! Long time no blog! Har hatt så mye å gjøre med jobb og leilighetssalg og alt annet, så bloggen har ikke vært på prioritetslisten. Februar har kommet godt i gang, noen dager har gått og noen dager kommer. Februar er en av mine favorittmåneder, fordi søndag den 25 har jeg bursdaaag! Jippi! Feiret forrige helg, for da hadde jeg frihelg og det passet fint å ta det ta. Hadde en kjempekoselig feiring med masse gode venner<3 Håpløs som jeg er, tok jeg ikke et eneste bilde, så får dessverre ikke vist dere hele bursdagsantrekket, vet det var noen som var nysgjerrige på det, haha! Var ikke så veldig spennende tho, buksene i forrige innlegg og en hvit skjorte. Det var en fin kveld, og det er ikke så ille å bli eldre med så gode venner! 

  Oppussingen går stadig fremover, og det er så gøy å se! Alle vegger som skal ned er revet, og nye er satt opp. Nå har jeg et mye bedre bilde av hvor store rommene faktisk blir, og det gjør det litt lettere å tenke på farger og innredning. Gipsplater er kommet opp på veggene, så den gamle strien er borte, haha yes! Gulvet blir støpt i løpet av uken, så alt skal bli på samme nivå, så det ikke blir noen lister. Har også valgt gulv, Pergo Sensation i Kysteik. Tror det blir  pent med de gammeldagse detaljene med rosett og stukkatur i taket, gulv med litt kvist og tekstur som en kontrast mot det mer moderne kjøkkenet og de mørke fargene på veggene. 

  Har vurdert og revurdert alle fargevalgene så nå er jeg nesten like usikker som i starten igjen, haha! Fargen på kjøkkenet er bestemt, som den har vært siden før vi kjøpte leiligheten, men resten er litt fritt vilt akkurat nå!

  Litt kaotisk bilde, men dette er veggen kjøkkenet skal være på, og så blir badet bak. Det har kommet opp gipsplater siden dette bildet ble tatt, så det ser mye bedre ut nå. Ahh jeg gleder meg så mye til vegger og gulv, alt av det elektriske og vann og avløp og alt det der på plass, og det bare er det estetiske igjen. Thats when the fun begins! 

  Har vært i skikkelig dårlig form i dag, så måtte dra hjem tidligere fra jobb. Har bare ligget i sengen siden jeg kom hjem, så denne dagen har ikke vært så veldig produktiv. Håper formen er bedre i morgen, for da er det klart for (forhåpentligvis) siste visning. Vi har heldigvis vært flinke til å holde det ryddig mellom hver visning, men litt støvsuging og vasking må til. Begynner å bli litt lei av å måtte bære ting opp og ned fra boden hele tiden, så kryss fingrene for oss! Nå må jeg pusse tennene og studere innsiden av øyelokkene, så jeg er klar for en ny dag i morgen! 

   

  Lots of love, B <3 

 • Publisert: 19.02.2018, 23:40
 • Kategori: Oppussing
 • 2 kommentarer
 • Oppussing - Dag 3

 • Publisert: 07.02.2018, 22:34
 • Kategori: Oppussing
 • Halloo!

  Da går nok en dag mot slutten. Har noen gode, og noen dårlige nyheter. Det viste seg at det var både stukkatur og rosett under taket som var senket, yay! Den dårlige nyheten er at de var skikkelig slitt og hadde smuldret opp flere steder 💔 Har undersøkt litt og det er veldig kostbart å reparere, så må nok bare ta det ned.. Det er skikkelig synd, for jeg syns det er så utrolig pent! Det som skjulte seg under taket har nok vært nydelig en gang i tiden, men så har det dessverre ikke blitt tatt ordentlig vare på. Får eventuelt se om det er noe man kan gjøre senere. Vet at det finnes rimeligere alternativer til gips, så kanskje vi setter opp noe sånt, så det blir litt mer gjennomført i alle rom. (Beklager bildekvaliteten, tatt med mobil)

  En god nyhet er jo at vi nå har klart å velge farger til hele leiligheten! Eller, hvis jeg kjenner oss rett, så kan det fort hende at det blir noen endringer, men trooor vi faktisk har klart å finne de perfekte fargene for vårt nye hjem. Hvilke farger som skal hvor får dere se senere, i mellomtiden skal dere få en liten sneak peak: Ka du tru? Blir det bra? Må nok kjøpe noen spann med testmaling og male noen teststrøk på veggene før det er 100% bestemt, men jeg tenker at dette må jo bli lekkert! Det går som dere ser mye i blått og grått med litt grønt i. Stoffet i bakgrunnen skal jeg bruke i et morsomt prosjekt som mamma skal hjelpe meg med, kommer mer om det senere! 

  Lars og jeg var en tur innom leiligheten tidligere i kveld og nå er alle veggene som skal bort revet ned. Det var så gøy å se, nå så det skikkelig stort ut! Så nå er det bare å glede seg til de får satt opp rammeverket for badet, for da kan man virkelig begynne å se hvordan det faktisk blir til slutt! Da vi var der i dag var det ikke noe lys der i det hele tatt, så fikk ikke tatt noen bilder dessverre, men skal nok få tatt det snart. Det er ikke så veldig mye å ser der akkurat nå da. Er bare tomme rom, masse støv og litt diverse arbeidsverktøy, så tenker at det kanskje er litt mer spennende med bilder når det har kommet litt lenger.

  Ah, dere, jeg sliter så mye med å velge innredningen til badet! Det blir mye grått, så jeg vet ikke om jeg skal velge noe grått, eller kanskje hvitt for å få en kontrast mot det mørke, eller kanskje jeg skal ta noe med treverk for å blande det naturlige med det industrielle? Syns det er skikkelig vanskelig å bestemme seg. Det finnes jo så sykt mange forskjellige baderomsmøbler, og den ene er lekrere enn den andre. Decisions decisions.. Vil jo så gjerne at det skal bli perfekt når man først bygger et bad fra grunnen av! 

  Jaujau, nok babbel fra meg i kveld. Nå skal jeg bare slappe av i godstolen min, bena på bordet og nyte kvelden, før det er leggetid. Ønsker dere alle en god kveld videre <3 

   

   

 • Publisert: 07.02.2018, 22:34
 • Kategori: Oppussing
 • 1 kommentarer
 • Oppussing - Dag 1

 • Publisert: 05.02.2018, 23:52
 • Kategori: Oppussing
 • God kveld!

  Nysgjerrig som jeg er bestemte jeg meg for å svinge en tur innom den nye leiligheten etter jobb, bare for å ta en liten titt på hvordan det så ut, og for å se hvor langt de var kommet.  Dette var synet som møtte meg! Haha, jeg bare oi!! Da jeg kom inn døren. Her har det skjedd en hel del som dere ser! Akkurat nå ser det ut som en stall syns jeg, haha! Gangen var det eneste stedet det var ordentlig lys, så fikk ingen særlig gode bilder av de andre rommene. Alle gulvene var også fjernet, og det var gøy å se alle de gamle gulvene som har vært gjemt under! Det var masse forskjellige gulv, og i stuen var det et som så ut som gammel laminat eller noe lignende, med et mønster på som egentlig var ganske fint! Det er så gøy å se alle lagene i leiligheten, det er en liten reise i tid rett og slett. I morgen tiiidlig, zZzzZz.. skal jeg dra opp for å snakke med entreprenøren, så det blir spennende å høre om det er noe som har dukket opp eller om alt går etter planen. Håper selvfølgelig på sistnevnte! Det er så gøy å endelig være i gang! Det er en ganske utrolig følelse å få lov til å skape sitt eget drømmehjem. Kan skjønne at det ikke er så interessant for alle rundt meg å høre på meg snakke om det hele tiden. Det er i grunn derfor jeg heller skriver om det her på bloggen, for da får jeg utløp for alle tanker og ideer , og så kan de som vil følge med. Blir nok litt mer spennende etterhvert, når det begynner å nærme seg ferdig. Jeg gleder meg i hvert fall til det, og så håper jeg at noen kanskje syns det er litt gøy å følge med. Ønsker alle tips velkommen, så skriv gjerne til meg! Det er jo mye man kan gjøre feil, eller man kan bli litt revet med så det blir for mye av det gode! 

  Var innom en malingsbutikk og plukket med meg et fargekart før jobb, må jo begynne å tenke litt på hvilke farger vi skal ha på veggene! Det er èn farge jeg har har vært sikker på hele tiden, resten av veggene aaaner jeg ikke hvordan jeg vil ha! Det er jo så mange fine å velge mellom. Det eneste jeg vet er at jeg ikke vil ha så mye hvitt eller lyse farger, men samtidig vil jeg jo ikke at det skal bli for mørkt, så det gjelder å finne den perfekte kombinasjon mellom lys og mørke. Har du noen farger å anbefale? Send meg gjerne tips og bilder av fine farger! Har du kanskje en interiørblogg eller noe lignende? Send meg veldig gjerne link! Vil ha masse inspo! 

  Nå må jeg seriøst hoppe til køys, er ikke mange timene til jeg må stå opp og gripe dagen! Sov godt alle sammen!

   

  Blog u l8r<3 

 • Publisert: 05.02.2018, 23:52
 • Kategori: Oppussing
 • 6 kommentarer