hits

Beatrix Goovaerts

Instagram: beatrix.gf

FRIDAY NIGHT

 • Publisert: 21.04.2017, 22:48
 • Kategori: Skjønnhet
 • God kveld! Jeg er alene hjemme i kveld, siden Lars jobber og Mao er i sverige. Sykt deilig å ha kåken for sæ sjæl! Har ikke fredagsfølelse i det hele tatt, sikkert fordi jeg skal på jobb i morgen, men skal nok klare å slappe av og nyte alenetiden uansett. I kveld har jeg hatt litt egenpleie og vasket noen av sminkekostene mine! Jeg gjør det på en måte jeg syns er ganske enkel og effektiv:

  1. Fukter kosten som skal vaskes
  2. Tar såpe på kosten, bruker bare et vanlig såpestykke
  3. Gnir kosten på enten rosa "kostevasker" eller rett i hånden 
  4. Skyller av det skitne
  5. Gjentar til kosten er helt ren
  6. Legger dem flatt på et håndkle til tørk​

  Vasker beautyblendere på akkurat samme måten.  Nå som jeg er ferdig med å vaske kostene har jeg på meg en ansiktsmaske, denne gangen bruker jeg Black Out Pore - Minimizing Pack fra Secret Key (Koreansk kosmetikk). Jeg skal i bursdag i morgen så vil at huden skal være glatt og fin til da, og det gjør denne masken! Før jeg tok på masken fjernet jeg sminken og renset huden med mine favoritter fra Sensai, som jeg skriver om i det innlegget HER.


  Nå skal jeg la masken virke i ca 20 min før jeg vasker den av med lunkent vann, og smører meg godt inn med øye- og fuktighetskrem. Shitt pomfritt, jeg fikk et sykt anfall her i sted, og klippet av meg enda mer hår! Kommer et innlegg om det i morgen tidlig! 

  Ha en god kveld videre og sov godt når den tid kommer<3 

 • Publisert: 21.04.2017, 22:48
 • Kategori: Skjønnhet
 • 6 kommentarer
 • SILKY SMOOTH

 • Publisert: 21.04.2017, 18:58
 • Kategori: Skjønnhet
 • Halloo! Nå er jeg hjemme igjen fra jobb. Det var en grei dag, pakket en del varer som skulle sendes og litt sånne ting, så tiden gikk veldig fort! I dag kjøpte jeg med meg to ting hjem: en fabric refresher fra Millefiori og en øyemaske i silke fra Branché. Fabric refresheren, eller stoff forfrisker som jeg antar blir det norske navnet, er en spray som man sprayer på tekstiler for å få freshe opp og gjør at det lukter nyvasket! Perfekt til sengen for å få den gode nyvasket sengetøy-følelsen eller til sofaputene før man får besøk! Det er litt vanskelig å beskrive duften, men den lukter veldig rent og deilig! En spray eller to gjør susen!

  Silke er et fantastisk naturmateriale! Jeg har allerede et dyne- og putetrekk i silke, og vil absolutt anbefale det!! For det første er det veldig temperaturregulerende, så man holder en jevn og behagelig temperatur gjennom hele natten uansett årstid. Men det jeg liker aller best med silke er alt det gode den gjør for huden og håret gjennom natten. Det hjelper håret og huden med å holde på fuktighet og "stjeler" ikke produkt, om du har smurt inn hud eller hår med noe før du la deg. Silke er også veldig glatt, så det blir ikke noe friksjon, og dermed blir det mindre slitasje på håret, og man får ikke like fort floker. Silkemasken gjør det mørkt, noe som er viktig for en god natts søvn, men den bidrar også til at øyekremer trekker bedre inn i huden. Ps. Branché er Kim Kardashians favoritt! Kort sagt så hjelper silken huden med å fornye seg selv, så man våkner fresh, uten flokete hår og huden full av glød! Høres nesten for godt ut til å være sant, men silke er som sagt fantastisk! Begge disse er kjøpt på Bellas Hus i Kirkeveien på Majorstuen i Oslo, så sving innom og fortell gjerne at du leste om det her! 

  God fredag videre <3 

 • Publisert: 21.04.2017, 18:58
 • Kategori: Skjønnhet
 • 2 kommentarer
 • NYE NEGLER

 • Publisert: 19.04.2017, 23:05
 • Kategori: Skjønnhet
 • I dag var jeg hos flinkeste Ana på Speilet salong på Alexander Kiellands plass. Har gått til henne for å fikse neglene i godt over et år, og blir like fornøyd hver gang! Tok litt lenger enn vanlig denne gangen, så får håpe jeg klarer å leve med så lange klør, hihi! Føler at fingrene ser så mye slankere, lengre og elegante ut med en gang jeg får på negler, så nå føler jeg meg såå fin og mye mer feminin! Mine egne negler nekter jo å bli lenger enn selve fingeren, bare fliser seg opp og all neglelakk flasser av etter 3 timer. Har prøvd alle mulige neglforsterkere og behandlinger for å styrke den naturlige neglen, men har ikke tålmodighet til å påføre ting to ganger om dagen i flere uker, så for meg funker ikke det, dessverre! Jeg velger alltid naturlige/nude farger på neglene, sånn at jeg enkelt kan lakke over hvis jeg skulle få lyst til det. Denne gangen gikk jeg for fargen som heter creamy muffin, og jeg elsker den! Its so pretty! 


  Vil absolutt anbefale Ana, og hvis du er interessert kan du se mer av arbeidet hennes på Instagram ved å trykke HER, eller på Facebook ved å trykke HER. Hun er kjempeflink, og jeg er helt sikker på at hun klarer hva som helst av design, så prøv henne og bli amazed! Prisene er også meget gode, noe som alltid er et stort pluss! Innlegget er ikke sponset, betaler alt helt sjæl. Vil bare tipse dere om noe jeg er veldig veldig fornøyd med!

  Har forresten klippet av meg nesten halve håret og farget det tilbake til noe som ligner litt sånn ca halvveis på min naturlige hårfarge!! Fikk et lite anfall mandag kveld, så det ble så som så, men jaja! Alt kler den smukke, er det ikke det man sier? Har ikke vært helt i form denne uken, men skal legge ut bilde av det ferdige resultatet så fort jeg føler meg bedre!   

  Nå er det leggetid, og jeg ønsker dere alle en magisk natt, med myke puter og søte drømmer <3 
   

 • Publisert: 19.04.2017, 23:05
 • Kategori: Skjønnhet
 • 2 kommentarer
 • PAKKEPAKKEPAKKE

 • Publisert: 19.04.2017, 22:26
 • Kategori: Skjønnhet
 • I dag fikk jeg en pakke, jippii! Bestilte fra Coverbrands.no på mandag, så det gikk kjempefort! Stoort pluss at den kom rett i postkassen, jeg syns det er så stress å måtte hente på postkontoret, så blir alltid superhappy når jeg slipper det! Bestilte en concealer, to foundation og et lite øyeskyggepalett. De hadde jo masse varer på salg, så spesielt øyeskyggepalettet var superbillig!

  Foundation i fargen medium beige fra Bare Minerals, Instant anti-age concealer fra Maybelline i fargen light, Conceal + Perfect foundation og concealer i fargen natural fra Milani og La Balmba vol 2 øyeskyggepalett fra The Balm. 

  Se så fine farger! Hihi legg merke til den søte Ole Brumm genseren min i speilet btw.. Gleder meg masse til å teste ut de nye produktene. Skal komme med tilbakemelding på hvordan jeg syns de har fungert, så fort jeg har prøvd dem ut! Kan også legge ut swatches så dere får sett fargene ordentlig! 

  I dag har jeg også vært å fikset neglene mine, kommer et eget innlegg om det straks. Og så bestilte vi noe sykt smud Thai-mat fra Thai City, levert av Foodora, men siden jeg er såpass ny i blogg-gamet glemte jeg rett og slett å ta bilde av maten før vi hadde spist den opp... shit happens!
   

 • Publisert: 19.04.2017, 22:26
 • Kategori: Skjønnhet
 • 4 kommentarer
 • NÅR SOLEN SKINNER

 • Publisert: 08.04.2017, 15:14
 • Kategori: Skjønnhet
 • Okei dere, nå tenkte jeg å komme med et lite, men veldig viktig tips! Nå begynner solen virkelig å titte frem her i store deler av landet og det er veldig viktig å beskytte seg mot de skadelige UV-strålene! Det er ikke gøy å bli brent, for det første så gjør det vondt, og så er det ikke minst veldig skadelig for huden! Så mitt tips i dag er:

  Bruk solkrem!! All day, everyday!

  Når jeg er på ferie i varmere strøk bruker jeg alltid solfaktor 50 i ansiktet, og minst 30 på kroppen, gjerne 50 der også. Min erfaring er at man ikke blir mindre brun av å bruke høy faktor, man blir bare bedre beskyttet! Jeg syns også at brunfargen varer lenger, og det er jo en fin bonus!


  Mange skal sikkert på fjellet nå i påsken, og da reflekteres solen i snøen, noe som gjør at solen blir ekstra strerk, og da er det ekstra viktig å beskytte huden! Så husk solkrem! Jeg kjøpte denne solkremen fra Julep på Ulta Beauty i Miami, og den er helt genial! Det er en veldig lett gel, som man smører på etter fuktighetskrem, og den fungerer veldig bra under sminke. Den gjør ikke huden blank. Vet dessverre ikke om akkurat denne er å få tak i her i Norge, men det finnes helt sikkert alternativer som fungerer like bra, så vil absolutt anbefale å lete etter noe sånt! Jeg trenger i hvert fall ny snart, så tenkte å lete på et apotek, så kan holde dere oppdatert på om jeg finner noe! Eller så postet Costume denne artikkelen, om 5 gode solkremer som kan være verdt å sjekke ut.

  Nyt det gode været (husk solkrem, hihi) og ha en fin dag videre! 

 • Publisert: 08.04.2017, 15:14
 • Kategori: Skjønnhet
 • 0 kommentarer
 • SKINCARE

 • Publisert: 07.04.2017, 22:28
 • Kategori: Skjønnhet
 • God kveld! Tenkte jeg skulle vise dere min hudpleierutine, det er noe jeg gjør 3-4 ganger i måneden. Jeg starter med å rense huden, og mine absolutte favoritter er disse fra Sensai:


  De er dødsbra! Starter med step 1, cleansing cream. Tar først litt vann i ansiktet før jeg masserer denne inn i hele ansiktet og litt nedover halsen, for å fjerne all sminke og olje. Gnir den også på øynene for å fjerne mascara og olje. Så vasker jeg det av med en lunken klut. Så er det step 2, creamy soap, den har en skikkelig deilig og kremete konsistens og skummer godt. Masserer denne godt inn i huden, men unngår øyeområdet med denne. Vasker av med en lunken klut og voila! Huden er myk og ren! Disse er kjempegode og inneholder silkeekstrakt som gir masse fuktighet og glød til huden, anbefales på det varmeste! Neste steg er ansiktsmaske, og da bruker jeg disse fra L´Oréal:
  Jeg liker å gjøre det som kalles "multimasking", det vil si at man kombinerer forskjellige ansiktsmasker for å dekke hudens forskjellige behov. Jeg bruker den grønne, purify mask, i pannen og på nesa, hvor jeg gjerne blir litt blank i løpet av dagen. Den sorte, glow mask, tar jeg på kinnbena for å få fin glød. Den røde, exfo mask, tar jeg i kinnene og på haken, for å eksfoliere og fjerne døde hudceller og små urenheter. Jeg liker disse maskene, de er rimelige og et godt alternativ til mange dyrere masker. Når jeg har tatt på alle maskene ser jeg sånn ut:


  Lar det virke i ca 20 minutter før jeg vasker det av med en lunken klut og påfører øyekrem og fuktighetskrem. Jeg liker disse veldig godt:

  Collagen power firming eye cream fra Mizon og moistfull collagen deep cream fra Etude house. Disse bruker jeg også morgen og kveld hver dag! De gir masse fukt, og collagen som styrker huden og hjelper den å fornye seg, så man ser ung og fresh ut!  Øyekremen "klapper" jeg forsiktig rundt øynene med en finger. Begge disse merkene er fra Sør-Korea. Koreansk kosmetikk har i det siste blitt ganske velkjent her i Norden, fordi det er kjent for å være veldig gode, og ikke minst rimelige produkter. Så jeg kan absolutt anbefale å teste det ut om du er på leting etter rimelige produkter som gjør det de sier at de skal gjøre! 

  Nå skal jeg pakke ferdig kofferten min, den er allerede stappfull!! Men må få oppi toalettsaker og litt sånn diverse, så vi får se hvordan det går! 

   

   Ønsker alle en magisk kveld videre! 
   

 • Publisert: 07.04.2017, 22:28
 • Kategori: Skjønnhet
 • 3 kommentarer